Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο άνδρας που σκότωσε την γάτα της πρωθυπουργού!

Το έγκλημα διαλευκάνθηκε 2 χρόνια αργότερα!

10 Ιουλίου 2019 14:28
Ο άνδρας που σκότωσε την γάτα της πρωθυπουργού!

Ο Paddles, η λατρεμένη γάτα της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, πέθανε τον Νοέμβριο του 2017, λίγο αφότου η Άρντερν ανέλαβε τα καθήκοντά της και οι συνθήκες δεν είχαν διευκρινιστεί.

Δύο χρόνια αργότερα, ένας γείτονας της πρωθυπουργού βασανισμένος από τύψεις παραδέχθηκε σήμερα δημοσίως ότι ευθύνεται για τον θάνατο της «πρώτης γάτας» της χώρας, την οποία κατά λάθος πάτησε με το αυτοκίνητό του.

Ο Paddles ήταν δημοφιλές μέλος της οικογένειας της Άρντερν, μάλιστα είχε και δικό του λογαριασμό στο Twitter με το όνομα @FirstCatofNZ, τον οποίο παρακολουθούσαν περισσότεροι από 11.000 χρήστες.

Το αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair είχε επισημάνει ότι ο Paddles -- μια γάτα που ήταν "πολυδάκτυλη", είχε δηλαδή ένα επιπλέον δάκτυλο στις πατούσες της που έμοιαζε με αντίχειρα-- «βοήθησε την Άρντερν να γίνει η κούλ και γκλάμορους ηγέτιδα που θα ήθελαν να έχουν οι ΗΠΑ».

Ο γείτονας της Άρντερν, που αναφέρεται μόνο με το όνομα Κρις, αποκάλυψε στον ιστότοπο stuff.co.nz ότι έκανε όπισθεν για να βγει από το σπίτι του όταν η γάτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

Εκατομμυριούχος πληρώνει 5,5 χιλ. για να βρει παρέα για συναυλίες!

Ακούγεται ψεύτικο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ένας εκατομμυριούχος ψάχνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Hush Hush κάποιον για να παρακολουθήσουν μαζί συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, θέλοντας έτσι να ζήσει μια διαφορετική για εκείνον εμπειρία.

Ο κροίσος αναζητά βοήθεια στα βασικά που χρειάζονται για ένα μουσικό φεστιβάλ, όπως να του αγοράσει εξοπλισμό κάμπινγκ και να του στήσει μία σκηνή.

Βέβαια υπάρχουν και πιο δύσκολα καθήκοντα που πρέπει ν’ αναλάβει όποιος πάρει τη δουλειά, όπως να εξασφαλίσει την ασφαλή παρουσία και των δύο στα παρασκήνια.

Επίσης κάποια βασικά στοιχεία που χρειάζονται είναι να είστε τουλάχιστον 18 χρονών, να έχετε προηγούμενες εμπειρίες από μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες και να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.

Α και...πληρώνει 5.500 ευρώ σε όποιον έρθει μαζί του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share