Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Έκανε στοματικό στον σύντροφό της μέσα σε μέταλ συναυλία! (Video)

Το ανέδειξε ο ίδιος ο τραγουδιστής της μπάντας!

8 Ιουλίου 2019 15:53
Απίστευτο: Έκανε στοματικό στον σύντροφό της μέσα σε μέταλ συναυλία! (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε μία συναυλία του μπλακ μέταλ συγκροτήματος Behemoth στο Roskilde Festival της Δανίας. Κάμερες έπιασαν έναν ημίγυμνο άνδρα να στέκεται στην μέση του mosh pit στο κοινό και μπροστά του να έχει πέσει στα γόνατα και να τον ικανοποιεί με στοματικό μία κοπέλα.

Το συμβάν έγινε viral όταν το πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τραγουδιστής της μπάντας, Adam Negral Darski, ο οποίος μάλιστα δήλωσε...ευτυχισμένος που η μουσική τους "διαφθείρει σε τόσα επίπεδα".

Αλλαγή χώρου για την συναυλία των Slayer!

Το πρώτο AthensRocks φέρνει τους Slayer για μια τελευταία συναυλία στην Ελλάδα, με τους θρύλους του thrash metal να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το ελληνικό κοινό με ένα εντυπωσιακό show, όπως και στις δεκάδες στάσεις της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την High Priority Promotions «θέλοντας να τιμήσουμε τους Slayer και τους Έλληνες φαν και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις μιας εμφάνισης τέτοιου μεγέθους, το AthensRocks μεταφέρεται στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”».

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP και HIGH PRIORITY θα ενημερωθούν μέσω e-mail με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβασή τους στον χώρο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share