Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

28χρονη μοιάζει 100 χρόνια μεγαλύτερη!

Απίστευτο! Πως γίνεται αυτό;

4 Ιουλίου 2019 14:38
28χρονη μοιάζει 100 χρόνια μεγαλύτερη!

Μία σπάνια ασθένεια την κάνει να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία, ενώ το δέρμα της έχει «ζαρώσει» σε σχεδόν όλο το σώμα της!

Από μια σπάνια ασθένεια, πάσχει μια 28χρονη από τη Μινεσότα, η οποία την κάνει να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία, ενώ το δέρμα της έχει «ζαρώσει» σε σχεδόν όλο το σώμα της.

Η Sara Geurts πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο χαρακτηρίζεται από 13 κατά βάση κληρονομικές, διαταραχές των συνδετικών ιστών του σώματος που προσβάλλουν κυρίως το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει πάνω από 85.000 ευρώ σε πλαστικές! Μόλις δείτε που βρίσκουν τα χρήματα, θα αηδιάσετε!

Αν και οι περισσότεροι ασθενείς δεν αποκτούν εμφανή συμπτώματα, η Sara αντιμετωπίζει μία σπάνια μορφή του συνδρόμου, με αποτέλεσμα το δέρμα της να «κρέμεται».

Η 28χρονη δυσκολεύεται ιδιαίτερα ακόμα και να φάει, ενώ προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να λάβει ιατρική βοήθεια από το εξωτερικό. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και έχει καταφέρει να γίνει αρκετά γνωστή στο Instagram, καθώς και στο χώρο του μόντελινγκ αφού χρησιμοποιεί την ασθένειά της ώστε να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν τα σώματά τους με τις ατέλειές τους.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα καλύτερα που έχω ζήσει, καθώς ένιωσα πως αυτός είναι ο πραγματικός και αυθεντικός μου εαυτός. Θέλω όλοι να νιώσουν όπως κι εγώ» αναφέρει η Sara, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.

Όπως εκμυστηρεύεται πάντως η ίδια, έχει περάσει και δύσκολα χρόνια, ειδικά όταν πήγαινε σχολείο και δεν είχε εξοικειωθεί ακόμα με το σώμα της.

Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα ξαναβγείτε ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακό

Ποτέ δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς κάνει το αντηλιακό στο δέρμα.

Το έβαζα απλώς επειδή ήξερα ότι προστάτευε. Μέχρι που είδα αυτό το βίντεο. Ο εικαστικός δημιουργός Τόμας Λέβεριτ δημιούργησε μία ταινία πολύ μικρού μήκους στην οποία κινηματογράφησε διάφορους εθελοντές κάτω από ακτίνες UV.

H υπεριώδης ακτινοβολία δείχνει αμέσως αν κάποιος έχει βάλει αντηλιακό ή όχι.

Και, πραγματικά, μετά από αυτό το βίντεο όχι μόνο θα απλώνω αντηλιακό αλλά θα το κάνω με ακρίβεια ώστε να πάει παντού, θα χρησιμοποιώ επαρκή ποσότητα (2ml ανά τετραγωνικό εκατοστό δέρματος) και θα το ανανεώνω κάθε δύο ώρες. Όλο το καλοκαίρι.

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share