Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το σπίτι των ονείρων σου έρχεται με οδηγίες χρήσης για το φτιάξεις μόνος σου!

Και όμως γίνεται!

4 Ιουλίου 2019 09:49
Το σπίτι των ονείρων σου έρχεται με οδηγίες χρήσης για το φτιάξεις μόνος σου!

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάσετε μόνοι σας την ξύλινη εξοχική κατοικία που πάντα ονειρευόσασταν.

Η εταιρεία Everywhere Travel Co., η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μεταφερόμενων μικρών κατοικιών σε στυλ τροχόσπιτου, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες τις και πλέον προσφέρει μια λύση για μόνιμη εξοχική κατοικία με το AYFRAYM. Το AYFRAYM είναι μια δυόροφη ξύλινη δομή σε σχήμα Α, με συνολική επιφάνεια 146 τετραγωνικά μέτρα, η οποία παίρνει έμπνευση από τις εξοχικές κατοικίες της δεκαετίας του 1960.


Το πιο εκπληκτικό σε όλη την υπόθεση, είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάσετε μόνοι σας αυτή την άνετη εξοχική κατοικία, μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η εταιρία σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο κιτ, το οποίο περιλαμβάνει ότι πρόκειται να χρειαστείτε – από τα ψηφιακά σχέδια μέχρι τα σφυριά – για να αρχίσετε να κατασκευάζεται αυτό το σύγχρονο καταφύγιο.

Η ρουστίκ κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα, ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ξύλινη θολωτή οροφή, εξωτερικό κατάστρωμα από κέδρο και μοναδικά προσαρμοσμένα παράθυρα, τα οποία δίνουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την θέα του τοπίου που θα επιλέξουν να την εγκαταστήσουν.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας, η κατασκευή του AYFRAYM μπορεί να γίνει από το συνεργείο της εταιρείας και θα σας κοστίσει μεταξύ 250.000 και 275.000 δολάρια. Ειδάλλως, αν θεωρείτε ότι θα γλιτώσετε χρήματα, μπορείτε να προσλάβετε το δικό σας συνεργείο.

Να σας θυμίσουμε την απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού μετέτρεψε σε σπίτι φορτηγό που αγόρασε 4.000 € από το eBay!

Φαίνεται σαν ένα μικρό παλιό τροχόσπιτο - Όταν όμως τράβηξε τον μοχλό; Όλα άλλαξαν!

Στο παρακάτω βίντεο, η ιδιοκτήτρια θα σας μεταφέρει στο εσωτερικό του μικρού τροχόσπιτου.
Τα Gidgets, όπως είναι η ονομασία τους, είναι σχεδιασμένα για διήμερα αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας ταξίδια καθώς περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Διαθέτουν δεξαμενή νερού και αποβλήτων και είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Είναι εξοπλισμένα με αντικλεπτικό σύστημα με φωτάκια που αναβοσβήνουν και μια φωνή που εκπέμπει SOS. Επιπλέον διαθέτουν ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης στο εσωτερικό τους. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με φούρνο και εστία.

Μπορείτε να κοιμηθείτε στο μεγάλο queen size κρεβάτι βλέποντας τηλεόραση ή να την στρέψετε προς τα έξω και να απολαύσετε παιχνίδια ή μια κινηματογραφική βραδιά με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Τα Gidgets κατασκευάζονται και πωλούνται στην Αυστραλία αν και έχουν γίνει διάσημα και στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα θα θελήσετε και εσείς ένα παρόμοιο τροχόσπιτο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share