Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενώστε τα χέρια σας! Παρατηρήστε τις γραμμές και θα σας αποκαλύψουν κάτι σημαντικό...

Τα χέρια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά!

3 Ιουλίου 2019 15:43
Ενώστε τα χέρια σας! Παρατηρήστε τις γραμμές και θα σας αποκαλύψουν κάτι σημαντικό...

Τα ανθρώπινα χέρια δεν εξαπατούν και μπορούν να δώσουν πιο ακριβείς πληροφορίες για τον κάτοχό τους.

Κατανοήσαμε τις γραμμές στις παλάμες που είναι υπεύθυνες για την αγάπη, και αποκρυπτογραφήσαμε τις πιθανές επιλογές. Ενώστε τις παλάμες σας και δείτε τι σημαίνει! Μπορείτε να δείτε επίσης είστε από τους ελάχιστους που έχουν το γράμμα Χ στις παλάμες τους και τι σημαίνει!

Το άτομο που έχει τις γραμμές στο ίδιο ύψος: Είναι σοβαρός, και προτιμά σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι λογικός και δεν του αρέσουν δραστικές αλλαγές στη ζωή του. Έχει ευγενική φύση, και λαμβάνει υπόψη τη γνώμη των άλλων.

Η γραμμή στο αριστερό χέρι είναι πιο χαμηλή


Αυτό το άτομο προτιμάει σύντροφο μεγαλύτερης ηλικίας, και είναι ώριμο για την ηλικία του. Ο κάτοχος τέτοιων χεριών αγαπάει πολύ, είναι ρομαντικός και ανεξάρτητο από τον κοινωνικό περίγυρο. Συχνά ακολουθεί την εσωτερική του διαίσθηση, που σπάνια κάνει λάθος.

Η γραμμή στο αριστερό χέρι είναι πιο ψηλή

Αυτό το άτομο δε βιάζεται να συνάψει σοβαρές σχέσεις, και η αγάπη δεν αποτελεί εγγύηση για την ευτυχία του. Αλλά όταν το αποφασίσει, θα προτιμούσε ένα άτομο νεότερο από εκείνον ή άλλης εθνικότητας. Δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι ανεξάρτητο άτομο, που αντιμετωπίζει με ευκολία δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Μήπως έχετε το «Μ» στην παλάμη σας; Δείτε τι σημαίνει!

Η χειρομαντεία είναι μια παλιά τέχνη (ή απάτη κατά πολλούς) που προσπαθεί να κατανοήσει τον χαρακτήρα κάποιου ή να προβλέψει το μέλλον του μέσω του διαβάσματος των γραμμών της παλάμης του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ορισμένοι άνθρωποι έχουν μια σπάνια γραμμή στη μέση της παλάμης τους που σχηματίζει το γράμμα «Μ». Αυτό το γράμμα κάνει τον άνθρωπο ιδιαίτερα ξεχωριστό, σύμφωνα πάντα με την χειρομαντεία.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Karmic Palmistry: Explore Past Lives, Soul Mates & Karma», Jon Saint-Germain, τονίζει στο βιβλίο του την σπανιότητα αυτού του γράμματος.


Σύμφωνα με τον ίδιο, όσοι έχουν αυτό το γράμμα είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί, φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι άνθρωποι.

Ακόμα, μπορούν εύκολα να καταλάβουν τις προθέσεις των άλλων ή εάν κάποιος ψεύδεται, γεγονός που τους κάνει εξαιρετικούς δικαστές.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη σημασία έχει το κατά πόσο κάποιος έχει αυτό το σύμβολο στην αριστερή ή τη δεξιά του παλάμη. Για εκείνους που είναι δεξιόχειρες, το σύμβολο έχει «δύναμη» εάν είναι στο αριστερό χέρι. Για τους αριστερόχειρες ισχύει το αντίθετο.

Εσείς έχετε το «Μ» στην παλάμη σας;


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share