Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ένας κρεοπώλης ανοίγει ξενοδοχείο.. το αποτέλεσμα είναι αυτό!(photos)

Θα κλάψετε από τα γέλια...

3 Ιουλίου 2019 13:16
Όταν ένας κρεοπώλης ανοίγει ξενοδοχείο.. το αποτέλεσμα είναι αυτό!(photos)

Όταν μια ζωή είσαι κρεοπώλης, την περιουσία σου την χρωστάς σε αυτό το επάγγελμα, ε δεν μπορείς και εύκολα να το ξεχάσεις και να δηλώσεις ξενοδόχος. Ο Γερμανός Κλάους Μπέμπελ, ο κρεοπώλης που άνοιξε το ξενοδοχείο BB&BB στη Βαυαρία, δηλαδή Boebel Bratwurst Bed and Breakfast, δηλώνει εραστής του λουκάνικου και ήθελε να αποδώσει φόρο τιμής στο λαχταριστό έδεσμα.

'Ετσι όταν αποφάσισε να ανοίξει ένα ξενοδοχείο, η διακόσμηση ήταν λίγο ξεχωριστή.

Το ξέρατε ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο φάντασμα στην Αλθέα;

Στα δωμάτια θα βρεις φωτογραφίες με λουκάνικα να κοσμούν τις ταπετσαρίες, μαξιλαράκια σε σχήματα λουκάνικου στα κρεβάτια και λουκάνικα bratwurst να κρέμονται από το ταβάνι.

Διαθέτει 7 δωμάτια ενώ φυσικά το πρωινό περιλαμβάνει λουκάνικα, ενώ μπορείτε να πάρετε και μαθήματα μαγειρικής, με συνταγές που βασίζονται, (που αλλού;), στο λουκάνικο.

Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε ο Bob Ross πριν γίνει ζωγράφος!

Κι όμως, δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε ο Bob Ross πριν γίνει ζωγράφος! Σίγουρα η προηγούμενη δουλεία του ήταν κόντρα ρόλος...

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός ζωγράφος που αγάπησαν πολλές γενιές και πρόσφατα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα memes του Διαδικτύου δεν έκανε πάντα το επάγγελμα που τον έκανε διάσημο.

Το προηγούμενο του επάγγελμα είναι τόσο κόντρα στον Bon Ross που έχουμε γνωρίσει από τις εκπομπές του.

Ο Ross ήταν για πάνω από 20 χρόνια στρατιωτικός καριέρας στην Πολεμική Αεροπορία αφού κατατάχθηκε το 1961 στην ηλικία των 18. Μάλιστα το σοκ για τον ίδιο θα πρέπει να ήταν μεγάλο αφού ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στη ζέστη του Ορλάντο της Φλόριντα και η πρώτη του ανάθεση ήταν στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Eielson στην Αλάσκα

κεί ήταν η πρώτη φορά που είδε χιόνι, βουνά και εκατοντάδες "χαρούμενα" μικρά δέντρα.

Στο στρατό ανέπτυξε και το πάθος του για την ζωγραφική και αποφάσισε να κάνει μαθήματα στο πανεπιστήμιο του Anchorage στην Αλάσκα.

Μάλιστα πριν παραιτηθεί από το στρατό, για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ζωγραφική, έφτασε να έχει τον βαθμό του Master Sergeant (αρχιλοχίας).

Επιπλέον υποσχέθηκε στον στον εαυτό του ότι από την στιγμή που θα έφευγε από το στρατό δεν θα φώναζε ξανά. Μια υπόσχεση που μάλλον κράτησε σε όλο το υπόλοιπο της ζωή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share