Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ατζαμής διαρρήκτης: Παγιδεύτηκε σε escape room και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία!

Δεν το έχουμε ακούσει ξανά αυτό...

3 Ιουλίου 2019 10:05
Ατζαμής διαρρήκτης: Παγιδεύτηκε σε escape room και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία!

Η προσπάθεια ενός διαρρήκτη, να ληστέψει escape room στην πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, δεν εξελίχθηκε έτσι όπως ο ίδιος περίμενε.

Ο διαρρήκτης, αφού κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό του χώρου και άρχισε να παίρνει αντικείμενα, τα οποία θεωρούσε ότι θα το αποφέρουν κάποια χρήματα, αντιλήφθηκε ότι η πίσω πόρτα του χώρου, από την οποία είχε μπει, είχε φρακάρει, καθιστώντας αδύνατη τη διαφυγή του.

Όσο η ώρα περνούσε και ο κίνδυνος να εγκλωβιστεί στο escape room, αυξανόταν, ο άντρας πήρε μία απόφαση πρωτοφανή στα χρονικά των διαρρήξεων στις ΗΠΑ, καθώς κάλεσε την Άμεση Δράση, αναφέροντας ότι είχε καταφέρει να κλειστεί μέσα στο δωμάτιο, καλώντας παράλληλα τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν.

Πράγματι, οι άνδρες της αστυνομίας, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον διαρρήκτη και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στα κρατητήρια, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για διάρρηξη δευτέρου βαθμού.

Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν κι αντίδραση του ιδιοκτήτη του escape room, ο οποίος ανέφερε πως πλέον θα προωθεί την επιχείρησή του, ως την μοναδική που κατάφερε να εγκλωβίσει κακοποιούς στο εσωτερικό της, ενώ σημείωσε πως ο διαρρήκτης πέρασε μέσα στο escape room περίπου 35 λεπτά, την ώρα που ο μέσος όρος παραμονής των παικτών στον χώρο είναι τα 50 με 55 λεπτά.

Δεν είχε και πολύ τύχη ο συγκεκριμένος διαρρήκτης όπως και ένας άλλος που δεν άντεξε πολύ την...ελευθερία του.

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε. Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία!

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε. Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία!

Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να κλέβουν πράγματα από άλλους ανθρώπους, από το να αποκτούν πράγματα γι’αυτούς με τίμιο τρόπο. Ο Connor Dawes, είδε έναν άνδρα να περπατά μόνος του τη νύχτα στο Nuneaton του Warwickshire. Ακολούθησε τον άνδρα για λίγα λεπτά και μόλις θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή, τον χτύπησε και του πήρε το παλτό και το πορτοφόλι.

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε

Αφού λοιπόν κατάφερε να ξεφύγει, κοίταξε μέσα στο πορτοφόλι που μόλις είχε κλέψει. Τα έγγραφα που είχε μέσα αποδείκνυαν ότι το θύμα του είχε μίας μορφής αυτισμού. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και ο Dawes πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί!

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε

O Dawes θεώρησε από μόνος του τον εαυτό του “απόβρασμα” και η δικαστής Sylvia συμφώνησε. Η Sylvia επίσης εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Dawes παραδόθηκε με τη θέληση του. Το θύμα ωστόσο ήθελε δικαιοσύνη, καθότι από την επίθεση του Dawes αποκόμισε ένα χτύπημα στο μάτι.

Η δικαστής αποφάσισε ότι θα δινόταν λάθος εντύπωση στην κοινή γνώμη αν ο Dawes δεν έμπαινε στη φυλακή. Γι’αυτόν τον λόγο, ο Dawes καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: 30.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από σπίτι ληστές!

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share