Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του!

Μην σου τύχει!

3 Ιουλίου 2019 09:48
Απίστευτο: Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του!

Μια παράξενη υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης. Ο χειρούργος Richard Batista, είχε γνωρίσει την νοσοκόμα σύζυγό του την δεκαετία του ’80. Παντρεύτηκαν το 1990, απέκτησαν τρεις κόρες και ζούσαν μια άνετη ζωή στο Long Island.

Κάποια στιγμή η σύζυγός του απέκτησε προβλήματα με τα νεφρά της. Το 2001, μπορεί η σχέση τους να μην ήταν η ίδια, ο αλλά ο Batista της πρόσφερε το νεφρό του για να μπορέσει να ζήσει. Ήταν ο μόνος από τους συμβατούς δότες που προσφέρθηκε. Η γυναίκα του τα κατάφερε, αλλά όχι και ο γάμος τους. Ο Batista αφού ισχυρίστηκε ότι τον απατά, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, ζήτησε πίσω το νεφρό που της έδωσε. Αλλά θα μπορούσε να κατασταλάξει και για 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Αισθάνθηκε προδομένος, αφού η γυναίκα του ξεπλήρωσε την καλοσύνη του και το ότι έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο, έχοντας εξωσυζυγική σχέση. Η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη προβολή από τα μέσα. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν βέβαια υπέρ της συζύγου του, η οποία είχε καταγγείλει παλαιότερα ενδοοικογενειακή βία. Κάποιοι τον υποστήριξαν, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν την στάση του ανήθικη. Μια πράξη αγάπης άλλωστε, δεν μπορείς να την πάρεις πίσω.

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που κάποιοι πουλάνε το νεφρό τους για να αγοράσουν ένα...

Την έπιασε στα πράσα στο αυτοκίνητο του εραστή της - Τη συνέχεια δεν θα τη πιστεύετε...

Σύμφωνα με όσα έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση ο σύζυγος που από καιρό είχε την υποψία ότι η νεαρή γυναίκα του τον απατά ανακάλυψε ότι είχε δίκιο αφού την παρακολούθησε σε μια από τις εξόδους της.

Η άτακτη σύζυγος συνάντησε τον εραστή της στο κέντρο της πόλης και μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι ο άνδρας της βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω της.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε κεντρικό σημείο της πόλης Siping στην βορειοανατολική Κίνα από το περιστατικό που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή, έναν απατημένο – όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια – σύζυγο.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση dailymail.co.uk ο σύζυγος που από καιρό είχε την υποψία ότι η σύζυγός του τον απατά ανακάλυψε ότι είχε δίκιο αφού την παρακολούθησε σε μια από τις εξόδους της.

Η άτακτη σύζυγος συνάντησε τον εραστή της στο κέντρο της πόλης και μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι ο άνδρας της βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω της.

Ο απατημένος άνδρας πήδηξε στο αυτοκίνητο και άρχισε να χτυπά το τζάμι με ένα λοστό.

Οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share