Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Συνέλαβαν 92χρονη επειδή ήθελε να ζήσει...την εμπειρία!

Έζησε ότι και οι παράνομοι συλληφθέντες!

28 Ιουνίου 2019 18:40
Απίστευτο: Συνέλαβαν 92χρονη επειδή ήθελε να ζήσει...την εμπειρία!

Απίστευτη είναι η είδηση που κυκλοφορεί για μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήθελε να συλληφθεί για να ζήσει την εμπειρία! Ο λόγος για την Τζόσι Σμιθ, η οποία στην 92χρονη ζωή της δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, γεγονός που την ώθησε στο να ζητήσει από την αστυνομία του Μάνστεστερ να την συλλάβει και να την φυλακίσει, ούτως ώστε να μπορεί να ζήσει όσα ζουν κι οι παράνομοι της περιοχής.

Η Σμιθ, η οποία απέκτησε έξι παιδιά, 20 εγγόνια και 28 δισέγγονα, μάλιστα είδε την επιθυμία της να γίνεται αμέσως πράξη, με την απαραίτητη συνδρομή δύο συνταξιούχων αστυνομικών της πόλης, οι οποίοι αφού έμαθαν από την κόρη της Παμ για την «ευχή» της 92χρονης γυναίκας, στη συνέχεια μετέβησαν με βανάκι της αστυνομίας στο σπίτι της και της πέρασαν χειροπέδες.

Σα να μην έφτανε αυτό, η 92χρονη γυναίκα έγινε αποδέκτης καταιγιστικών ερωτήσεων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου το μενού δεν εμπεριείχε λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, αλλά κέρασμα με κουλουράκια και τσάι, αλλά και κουβέντα με τους παρόντες αστυνομικούς. Πραγματικά το έλεγε η ψυχούλα της ακόμα και σε αυτή την ηλικία!

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι επιθυμία της καταπληκτικής ηλικιωμένης ήταν ο εγκλεισμός της στη φυλακή έστω για μία νύχτα, αυτό δεν κατέστη δυνατό, χωρίς ωστόσο αυτή η λεπτομέρεια να απογοητεύσει την 92χρονη γυναίκα, η οποία είδε να εκπληρώνεται μία πολύχρονη και μεγάλη επιθυμία της.

Η ίδια, μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ευχαρίστησε τόσο τους αστυνομικούς που της πέρασαν τις... πολυπόθητες χειροπέδες όσο και όσους συνέβαλαν στην εκπλήρωση της επιθυμίας της , ενώ η κόρη της επεσήμανε πως η προθυμία των αστυνομικών υπηρεσιών να βοηθήσουν την μητέρα της, δημιούργησε στην τελευταία απερίγραπτα συναισθήματα.

Από την πλευρά της, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Μάνστεστερ, με ανάρτησή της στα social media, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συνδρομή στην εκπλήρωση της επιθυμίας της Τζόσι Σμιθ, δηλώνοντας παράλληλα την υπερηφάνια για το γεγονός πως οι άντρες της τοπικής αστυνομίας ήταν εκείνοι που της έδωσαν τόσο μεγάλη χαρά.

Πηγή: bbc.com

Απίστευτο: Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης της έκοψαν το χέρι και... το πήραν μαζί τους!

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τον εφιάλτη που έζησε μια ανάπηρη ηλικιωμένη στη Γλασκώβη, όπου ένας νεαρός αφού εισέβαλε στο σπίτι της, της έκοψε το χέρι και το πήρε μαζί του!

Ο 34χρονος Stephen Brisbane, παραδέχθηκε μάλιστα την ενοχή του για τον ακρωτηριασμό της Sandra McGowan, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018.

Το ανώτατο δικαστήριο της Γλασκώβης έκρινε ένοχο τον Σκωτσέζο, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της ανύμπορης να αντιδράσει 62χρονης με ένα αντίγραφο που απενεργοποιεί το συναγερμό και αφού της έκοψε το δεξί χέρι χωρίς λόγο, τουλάχιστον σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το πήρε μαζί του και έφυγε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, χρησιμοποίησε απλά ένα μαχαίρι με το οποίο ακρωτηρίασε το χέρι της άτυχης γυναίκας από τον καρπό και κάτω.

Η McGowan από τον ανυπόφορο πόνο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ήταν που ο 34χρονος, πήρε το χέρι της και έφυγε!

Τελικά, παρά το σοκ, αναγνώρισε τον απάνθρωπο εισβολέα στο πρόσωπο του Stephen Brisbane, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share