Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Εντοπίστε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας μόλις με ένα ποτήρι νερό! (Video)

Ανησυχείτε ότι έχετε αρνητική ενέργεια;

26 Ιουνίου 2019 20:52
Εντοπίστε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας μόλις με ένα ποτήρι νερό! (Video)

Η αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται σε ένα σπίτι μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη διάθεση των μελών της οικογένειας, των κατοικίδιων ακόμα και των διάφορων επισκεπτών...

Υπάρχει όμως ένα μυστικό κόλπο του Φενγκ Σούι με το οποίο μπορείς εύκολα να εντοπίσεις την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο χώρο του σπιτιού σου χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι νερό μόνο, λίγο αλάτι και λίγο ξύδι.

Τι θα χρειαστείτε

1 διάφανο ποτήρι νερό

Σπίτι ενέργεια

Λίγους κόκκους αλάτι

Λίγο άσπρο ξύδι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γέμισε το ποτήρι με λίγο νερό και βάλε μέσα το αλάτι και το ξύδι. Τοποθέτησέ το στο χώρο που θέλεις να εντοπίσεις την αρνητική ενέργεια και άφησέ το εκεί για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα πήγαινε να το ελέγξεις. Αν οι κόκκοι του αλατιού έχουν ανέβει στην επιφάνεια θαμπώνοντας παράλληλα το χείλος του ποτηριού τότε αυτό σημαίνει πως η αρνητική ενέργεια είναι παρούσα σε εκείνο το χώρο. Όταν οι κόκκοι του αλατιού βρίσκονται στον πάτο τότε η αρνητική ενέργεια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τοποθέτησε το ποτήρι σε μέρος που να μην είναι ορατό από τους επισκέπτες, καθώς με τις ερωτήσεις τους θα ρουφηχτούν και οι ενέργειες τους εκείνη τη στιγμή από το ίδιο το ποτήρι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr!

Αν μάθετε για ποιο λόγο φτιάχτηκε η Νουτέλα θα πάθετε πλάκα!

Nutella

Αν μάθετε τον λόγο που φτιάχτηκε η Nουτέλα πραγματικά δεν θατον πιστεύετε...

Αγαπάμε τη Νουτέλα, γνωρίζουμε πολλά για αυτήν, όμως ακόμη δεν τα μάθαμε όλα! Το γνωρίζατε λοιπόν πως ο Πιέτρο Φερέρο, ο μπαμπάς του γλυκίσματος, ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης της εταιρείας μετέπειτα, είχε την ιδέα της παραγωγής της μια μαύρη περίοδο της ιστορίας;

Τη δεκαετία του 1940, στην Ιταλία απ'όπου κατάγεται η Nutella και είχε το ζαχαροπλαστείο του ο Φερέρο, λόγω πολέμου, οι πρώτες ύλες ήταν μεγάλη πολυτέλεια για όλους. Υπήρχε τρομερή μείωση των εισαγωγών και όπως ήταν φυσικό, το κακάο μιας και δεν ήταν είδος πρώτης ανάγκης ήταν σπάνιο. Ο Φερέρο έπρεπε να βρει τρόπο για να αναπληρώσει την έλλειψη αυτή και αποφάσισε μιας και στην περιοχή καλλιεργούνταν φουντουκιές να φτιάξει ένα γλύκισμα με πάστα από φουντούκι. Το 1946, κυκλοφόρησε την "pasta gianduja" η οποία... κρυβόταν μέσα σε ψωμάκια!

Επειδή, όμως, όλοι τρελαίνονταν για την πάστα και άφηναν στην άκρη το ψωμάκι όπως πρόσεξε ο δαιμόνιος ζαχαροπλάστης, αποφάσισε να την βάλει σε βαζάκι και να την πουλήσει έτσι.

Όταν, όμως, το 1964 το προϊόν άρχισε να εξάγεται, πήρε το όνομά της, "Nutella" από την αγγλική λέξη "nut"!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share