Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Κέρδισε στο λαχείο και τον υποχρεώνουν να δώσει τα μισά στην πρώην του!

Μην σου τύχει...

26 Ιουνίου 2019 15:22
Κέρδισε στο λαχείο και τον υποχρεώνουν να δώσει τα μισά στην πρώην του!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σε ένα υπερτυχερό του λαχείου Mega Millions, η απόφαση δικαστηρίου της πολιτείας του Μίσιγκαν των ΗΠΑ, η οποία και τον υποχρεώνει να μοιραστεί με την πρώην σύζυγό του το ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η «περιπέτεια» του Ρίτσαρντ Βελάσκο ξεκίνησε το 2013 όταν βρισκόταν ήδη σε διάσταση για δύο χρόνια με την πρώην σύζυγό του.

Πιο αναλυτικά, ο Βελάσκο έπαιρνε μέρος σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση στην κλήρωση του λαχείου Mega Millions, όταν διαπίστωσε πως εκείνος ήταν ο υπερτυχερός που θα έκανε δικό του το χρηματικό έπαθλο, που άγγιζε τα 80 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 50χρονος Βελάσκο άρχισε να κάνει όνειρα για τους τρόπους που θα ξοδέψει την νέα του περιουσία, όμως λογάριαζε χωρίς την ξενοδόχο, η οποία στην προκειμένη περίπτωση ήταν η 48χρονη πρώην συζυγός του Ελίζαμπεθ.

Κέρδισε στο λαχείο

Η τελευταία, λοιπόν, μαθαίνοντας για την επιτυχία του πρώην άντρα της, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, απαιτώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, το ήμισυ του χρηματικού επάθλου, ήτοι 19 εκατομμύρια δολάρια, καθώς μετά τις κρατήσεις λόγω φορολογίας, το τελικό εισπρακτέο ποσό ανήλθε στα 38 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ελίζαμπεθ Βελάσκο στην αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της, υποστήριξε πως καθ' όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, εκείνη ήταν που στήριζε οικονομικά το νοικοκυριό, καθώς το ετήσιο εισόδημά της ήταν υπερδιπλάσιο του συζύγου της, ενώ επεσήμανε ενώπιον του δικαστηρίου, πως από τη στιγμή που βρέθηκαν σε διάσταση μέχρι την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, ο Βελάσκο δεν της είχε δώσει ούτε σεντ, από την διατροφή που της είχε επιδικαστεί ώστε να συντηρεί τον εαυτό της αλλά και τα τρία παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί του.

Οι ισχυρισμοί της, τελικά, έγιναν αποδεκτοί από το δικαστήριο, με τον προεδρεύοντα να επισημαίνει πως σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο πλευρών, ο Βελάσκο πολύ συχνά αγόραζε λαχεία με τα χρήματα του οικογενειακού προϋπολογισμού (μεγάλο μέρος του οποίου προερχόταν από την εργασία της πρώην συζύγου του), επιδικάζοντας τελικά τα 19 εκατομμύρια δολάρια στην ενάγουσα κι αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον δυστυχή Βελάσκο, που δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του.

Κέρδισε 273 εκατομμύρια δολάρια και ψάχνει αυτόν που του επέστρεψε τον λαχνό!

Κέρδισε 273 εκατομμύρια δολάρια και ψάχνει αυτόν που του πούλησε τον λαχνό!

Τον άνθρωπο που άλλαξε, εν αγνοία, την ζωή του ψάχνει να βρει ένας άνδρας στο Νιου Τζέρσεϊ, μετά την νίκη του στο τζάκποτ του Mega Millions.

Ο Μάικ Γουίρσκι ξέχασε τα λαχεία του σε ένα κατάστημα λίγο μετά την αγορά τους την περασμένη εβδομάδα. Αλλά χάρη στην καλή πράξη ενός αγνώστου, ο Γουίρσκι, που πρόσφατα χώρισε με την σύζυγό του και ήταν άνεργος, είναι τώρα ο περήφανος νικητής του τζάκποτ των 273 εκατομμυρίωνδολαρίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν ο Γουίρσκι σταμάτησε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα λαχείο, αναφέρει το Associated Press.

Απορροφημένος από το τηλεφωνό του, ο 54χρονος Γουίρσκι, ξέχασε τα λαχεία του και επέστρεψε σπίτι όπου και διαπίστωσε την πράξη του

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν ο Γουίρσκι σταμάτησε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα λαχείο, αναφέρει το Associated Press.

Απορροφημένος από το τηλεφωνό του, ο 54χρονος Γουίρσκι, ξέχασε τα λαχεία του και επέστρεψε σπίτι όπου και διαπίστωσε την πράξη του.

«Έψαχνα για 3 ώρες στο σπίτι και τελικά σκέφτηκα ‘Να, άλλο ένα πράγμα που έχασα’».
Άνεργος και χωρισμένος, ο Μάικ Γουίρσκι μπορεί πλέον να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τα 273 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε

Κέρδισε 273 εκατομμύρια δολάρια και ψάχνει αυτόν που του βρήκε τον λαχνό!
Νιώθοντας απογοητευμένος, ο Γουίρσκι επέστρεψε στο κατάστημα την 1η Μαρτίου για να δει αν κάποιος είχε βρει τα λαχεία του – και προς μεγάλη του έκπληξη, κάποιος το έκανε.

Αφού το κατάστημα επαλήθευσε ότι ήταν δικά του, ο Γουίρσκι τα ζήτησε. «Ήμουν έκπληκτος όταν τα βρήκα εκεί. Ήμουν πολύ χαρούμενος, Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε ο πολύχρονος παίκτης λαχείου.

Δεν συνειδητοποίησε όμως ότι είχε κερδίσει το τζάκποτ, παρά δύο μέρες αργότερα, όταν διαπίστωσε ότι οι αριθμοί του ταιριάζουν με το νικητήριο λαχνό, και θέλησε να επιστρέψει πάλι στο κατάστημα.

Και ήταν σίγουρα πολύ τυχερός γιατί ο άνθρωπος που τα βρήκε, θα μπορούσε να τα κρατήσει για τον εαυτό του και να διεκδικήσει εκείνος το ποσό.

«Ψάχνω τον άνδρα που τα παρέδωσε, θέλω να τον ευχαριστήσω» δήλωσε ο Γουίρσκι, σύμφωνα με το Associated Press. «Θα του δώσω κάτι, αλλά δεν θέλω να το φανερώσω».

Με τα κέρδη του, ο Γουίρσκι σχεδιάζει να αγοράσει ένα νέο φορτηγό, ένα νέο αυτοκίνητο για την μητέρα του και σχεδιάζει να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του. Μάλιστα, ο τυχερός λαχνός ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για τον Γουίρσκι καθώς ήταν άνεργος και μόλις είχε χωρίσει.

«Θα αλλάξει τα πάντα επειδή ήμουν άνεργος» ανέφερε.«Έψαχνα για δουλειά που να αξίζει για περίπου ένα χρόνο» είπε προσθέτοντας πως δεν είχε περάσει από κάποια συνέντευξη εδώ και 18 μήνες.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share