Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήγαν να δουν τη νεκρή κι εκείνη έλειπε...Όταν έμαθαν που πήγε τρελάθηκαν!

Σοκαριστική ιστορία!

26 Ιουνίου 2019 11:03
Πήγαν να δουν τη νεκρή κι εκείνη έλειπε...Όταν έμαθαν που πήγε τρελάθηκαν!

Μια 95χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο και ο λόγος ήταν η πείνα της, έξι ολόκληρες ημέρες από τη στιγμή του υποτιθέμενου θανάτου της!

Η 95χρονη Κινέζα χτύπησε το κεφάλι της, όταν έπεσε με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, να τη βρει στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο.

Επειδή η γυναίκα ζούσε μόνη της, ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τα της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στη μέση του σπιτιού της, όπως ορίζει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο.


Την ημέρα της υποτιθέμενης κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη είδε ότι η νεκρή έλειπε.

«Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ανακαλύφθηκε τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας.

Όπως τους είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω». Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία.

Έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και ανακάλυψαν ένα θαμμένο φέρετρο...Μόλις το άνοιξαν πάγωσαν!

Όταν η Ericka Karner βρισκόταν στα μέσα της ανακαίνισης του πατρικού της σπιτιού, οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ανακάλυψαν.

Ήταν ένα μικρό κουτί από γυαλί και ξύλο – το φέρετρο ενός μικρού παιδιού.Δεν υπήρχε τρόπος να προσδιοριστεί ποιο ήταν το μικρό κορίτσι που βρίσκονταν μέσα.

Το φέρετρο θεωρήθηκε ότι ήταν περίπου 120 ετών, όταν η περιοχή ήταν παλιό νεκροταφείο του Odd Fellows. Μετεγκαταστάθηκε τη δεκαετία του 1930. Τα περισσότερα από τα σώματα ξεθάφτηκαν και ξαναθάφτηκαν.

Η Ericka προσπάθησε να πάρει το φέρετρο για να ξαναθαφτεί, αλλά η πόλη δεν θα της έδινε άδεια ταφής χωρίς το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού. Χωρίς καμία πληροφορία για το κορίτσι, δεν υπήρχε τρόπος να πάρει πιστοποιητικό.

Μια οργάνωση που κάνει ταφές σε παιδιά που δεν έχουν αναγνωριστεί και ονομάζεται Κήπος της Αθωότητας, αποφάσισε να βοηθήσει την Ericka να προσδιορίσει την ταυτότητα του παιδιού.

Το φέρετρο ήταν στεγανά σφραγισμένο, οπότε η αποσύνθεση επιβραδύνθηκε σημαντικά – στην πραγματικότητα, το παιδί είχε διατηρηθεί σχεδόν τέλεια.

Είχε μωβ λουλούδια μπλεγμένα μέσα στα μαλλιά της και φορούσε ένα λευκό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα. Μετά από ένα έτος δοκιμών DNA και 1000 συνολικά ωρών εργασίας, μπόρεσαν να καταλάβουν ποιο ήταν το παιδί.

Ανακάλυψαν, ότι το όνομά της ήταν Edith Howard Cook. Πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 1876, στην ηλικία των 2 ετών. Η αιτία ήταν ο υποσιτισμός που προκλήθηκε από μια λοίμωξη. Ο Κήπος της Αθωότητας θα κρατήσει ένα καλοκαιρινό μνημείο για το κορίτσι με μια κατάλληλη επιτύμβια στήλη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share