Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφυγε θυμωμένη και παράτησε τον σύζυγο της μόνο με τα παιδιά... 2 μέρες μετά της έστειλε αυτό το γράμμα...

Έχασε τη γή κάτω απο τα πόδια του...

25 Ιουνίου 2019 10:58
Έφυγε θυμωμένη και παράτησε τον σύζυγο της μόνο με τα παιδιά... 2 μέρες μετά της έστειλε αυτό το γράμμα...

Ο πατέρας γύρισε σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά του και ήθελε να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς να ακούει τις φωνές των παιδιών.

Η γυναίκα του όμως δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο την πίεση και τον παράτησε. Έφυγε η γή κάτω απο τα πόδια του όταν έμεινε μόνος με τα παιδιά του.

Αυτά είναι τα λόγια του:

«Αγαπητή μου,

Δύο μέρες πριν μαλώσαμε άσχημα. Γύρισα από τη δουλειά. Ήταν αργά και ήθελα απλά να καθίσω και να δω τον αγώνα. Όταν σε είδα, ήσουν κουρασμένη και δεν είχες διάθεση. Τα παιδιά μάλωναν και το μωρό έκλαιγε ενώ προσπαθούσες να το βάλεις να κοιμηθεί.


Δυνάμωσα την ένταση της τηλεόρασης.

“Δεν θα σου ήταν τίποτα να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω με τις δουλειές και τα παιδιά”, μου είπες και χαμήλωσες την τηλεόραση.


Απάντησα: “Όλη μέρα δουλεύω για να μπορείς να μένεις σπίτι και να παίζεις με το κουκλόσπιτο.”

Ο τσακωμός συνέχισε. Έκλαψες γιατί ήσουν νευριασμένη και κουρασμένη. Σου είπα άσχημα πράγματα. Φώναξες, λέγοντας πως δεν μπορείς να αντέξεις άλλο. Βγήκες έξω κλαίγοντας και με άφησες μόνο με τα παιδιά.

Έπρεπε να τα ταΐσω και να τα βάλω για ύπνο. Την επόμενη μέρα δεν είχες γυρίσει ακόμα και αναγκάστηκα να ζητήσω ρεπό για να τα προσέξω.


Βίωσα νεύρα και κλάματα. Έτρεχα όλη μέρα και δεν είχα ούτε λίγη ώρα για να κάνω ένα μπάνιο. Έπρεπε να ζεστάνω το γάλα, να ντύσω το παιδί και ταυτόχρονα να καθαρίσω την κουζίνα.

Βίωσα το να είμαι κλειδωμένος όλη μέρα σε ένα σπίτι και να μην υπάρχει κανείς πάνω από 10 χρονών για να μιλήσω. Δεν πρόλαβα καν να φάω με την ησυχία μου, γιατί έπρεπε να τρέχω πίσω από τα παιδιά.

Κουράστηκα τόσο πολύ πνευματικά και σωματικά που το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κοιμηθώ για 20 ώρες, αλλά αναγκάστηκα να ξυπνήσω 3 ώρες μετά γιατί το μωρό έκλαιγε.

Έκανα για 2 μέρες και 2 νύχτες αυτό που κάνεις και τώρα πια σε καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω την κούραση που νιώθεις.

Καταλαβαίνω πώς το να είσαι μητέρα είναι μία συνεχής θυσία.

Καταλαβαίνω πώς είναι πιο κουραστικό από το να είσαι σε μία εταιρεία για 10 ώρες και να πρέπει να παίρνεις αποφάσεις.

Καταλαβαίνω πώς είναι να παρατάς την καριέρα σου για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.

Καταλαβαίνω την οικονομική αβεβαιότητα που νιώθεις επειδή βασίζεσαι αναγκαστικά σε μένα.

Καταλαβαίνω τις θυσίες που κάνεις με το να μην βγαίνεις με τους φίλους σου, να μην γυμνάζεσαι ή να μην κοιμάσαι τα βράδια.

Καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο να πρέπει να είσαι με τα παιδιά και να χάνεις όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί αναστατώνεσαι όταν η μητέρα μου σε κρίνει για το μεγάλωμα των παιδιών μας, γιατί κανείς δεν ξέρει τι είναι καλύτερο γι’αυτό από εσένα.

Καταλαβαίνω πως το να είσαι μητέρα είναι πολύ βαρύ φορτίο. Ένα φορτίο που λίγοι εκτιμούν.

Σου γράφω αυτό το γράμμα όχι μόνο για να σου πω ότι μου λείπεις, αλλά επειδή δεν θέλω να περάσει άλλη μια μέρα χωρίς να σου πω:

“Είσαι πολύ γενναία, τα καταφέρνεις τέλεια και σε θαυμάζω πολύ!”

Ένα πολύ συναισθηματικό γράμμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Το μωρό με τους 2 πατεράδες! Γιατί το τεστ DNA δεν μπόρεσε να δώσει λύση;

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία. Δύο αδέρφια πήγαν με την ίδια γυναίκα! Η γυναίκα όμως έμεινε έγκυος και γέννησε!

Ποιος είναι το πατέρας; Γιατί το τεστ DNA δεν έσωσε λύση;

Ο λόγος απλός τα αδέρφια είναι δίδυμα!

Ένας δικαστής της Βραζιλίας διέταξε ένα ζευγάρι αρσενικών πανομοιότυπων διδύμων να πληρώσουν διατροφή σε ένα παιδί του οποίου η πατρότητα δεν μπορούσε να προσδιοριστεί αφού αμφότεροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη και ένας έλεγχος DNA αποδείχθηκε ασαφής λόγω της γενετικής τους ομοιότητας!

Η Valeria, η μητέρα του παιδιού, κατέθεσε αρχικά αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας στον Fernando ένα από τους δύο δίδυμους, με τον οποίο κοιμήθηκε. Έχει υποβληθεί σε τεστ DNA που έδειξε ότι υπήρχε πιθανότητα 99,9% ότι ο Fernando ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Ωστόσο, αφού είδε το αποτέλεσμα, ο Fernando επέμενε πως δεν θυμάται πως πήγε με την Valeria υποστηρίζοντας αντ 'αυτού ότι ήταν ο ίδιος δίδυμος αδελφός του, Fabricio.

To τεστ του Fabricio έδωσε το ίδιο αποτέλεσμα με το Fernando, επειδή οι δύο έχουν σχεδόν τον ίδιο γενετικό κώδικα. Έτσι ο δικαστής διέταξε και τους δύο να πληρώνουν διατροφή! Στο παρελθόν οι δυο τους όπως αποδείχτηκε έκαναν διάφορες μικροαπατεωνιές και ο ένας... αντικαθιστούσε τον άλλο για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση όμως αυτή τη φορά μάλλον το παράκαναν, αν και δεν το παραδέχτηκαν.

"Είναι μια θλιβερή κατάσταση, δεν χρειάστηκε να το κάνουν αυτό", είπε η γυναίκα. "Ξέρουν την αλήθεια, αλλά εκμεταλλεύονται την ομοιότητά τους για να ξεφύγουν από την ευθύνη".

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share