Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο: Νόμιζε ότι πήρε σπίτι κι αγόρασε...λωρίδα γκαζόν! (Photo)

Απίστευτη απάτη!

20 Ιουνίου 2019 15:17
Απίστευτο: Νόμιζε ότι πήρε σπίτι κι αγόρασε...λωρίδα γκαζόν! (Photo)

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών πίστεψε ότι έκανε το deal της χρονιάς. Έτσι, όπως χάζευε στο internet είδε την ευκαιρία της ζωής του.

Η φωτογραφία μιας αγγελίας έδειχνε ένα σπίτι που φαινόταν όμορφο, με μεγάλο γκαράζ και κήπο γύρω του.
Το γκαράζ του διπλανού σπιτιού χωριζόταν με μία λωρίδα γκαζόν. Δεν το σκέφτηκε αρκετά κι αποφάσισε να «χτυπήσει» τη μεγάλη προσφορά!

undefined

Η βίλα της φωτογραφίας μπορεί να κόστιζε ακόμα και 177.00 δολάρια κι εκείνος πίστεψε ότι κατάφερε να την κλείσει με 9.100 δολάρια! Όταν πραγματοποιήθηκε η πληρωμή κατάλαβε ότι πέταξε τα χρήματά του! Η αγορά που έκανε δεν ήταν το εντυπωσιακό σπίτι, αλλά η λωρίδα του γκαζόν.

Μάλιστα, παρά την προσπάθειά του τον ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να πάρει τα χρήματά του πίσω. «Με εξαπάτησαν! Δεν υπήρχε κάποια οριοθέτηση στην φωτογραφία που να δείχνει πως πρόκειται για το γρασίδι».

Πηγή: gazzetta

Μία γυναίκα έπινε το ποτό της σε ποτήρι...στο μετρό! (Photo)

Ο επιβάτης του Μετρό Mark Locke δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter μια φωτογραφία, υποκλινόμενος στην "κλασάτη" κυρία που όπως έγραψε, έπινε το ποτό της, "pink gin" με σόδα, μέσα στο βαγόνι, με το ποτήρι της.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το καρέ εξυμνώντας το... στυλ της επιβάτιδας.

Mark Locke@langcatlocke

To the lady drinking a pink gin and tonic *from a glass* on the Northern line, I salute you. Classy.

11,5 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ωστόσο η TfL (Συγκοινωνίες του Λονδίνου) υπενθύμισαν στους επιβάτες πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται. "Συνεργαζόμαστε με τις αρχές για ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες. Οι επιβάτες απαγορεύεται να πίνουν ή να φέρουν μαζί τους ανοιχτά μπουκάλια με αλκοόλ, είτε στο Μετρό, είτε στα λεωφορεία και τις επίγειες συγκοινωνίες μας. Οι κανόνες αυτοί είναι σημαντικοί για τη διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των πολιτών μέσα από το δίκτυό μας", ανέφερε εκπρόσωπος της διοίκησης όπως αναφέρει η βρετανική Standard.

Αλλά σύμφωνα με τον χρήστη που δημοσίευσε το πρώτο καρέ, οι κανόνες αυτοί είναι πολύ "μικροί" για τη συγκεκριμένη κυρία, την οποία εικάζουμε πως μάλλον ερωτεύτηκε σφόδρα...

Πηγή: news247

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Kάνει ένεση σε ένα αβγό και βάζει το… σπέρμα του! Το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό!

Κι όμως υπάρχει μια χώρα που θα ξεπεράσει σε πληθυσμό την Κίνα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share