Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η νοσοκόμα που έγινε viral: Δεν ήξερε Αγγλικά και έγραψε ένα πολύ περίεργο σημείωμα!

Λίγοι μπορούν να καταλάβουν τι εννοεί!

20 Ιουνίου 2019 13:02
Η νοσοκόμα που έγινε viral: Δεν ήξερε Αγγλικά και έγραψε ένα πολύ περίεργο σημείωμα!

Τα γλωσσικά εμπόδια μπορούν να οδηγήσουν σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις αλλά στην εποχή των social media όλα γίνονται ακόμη πιο αστεία.

Ένας Αμερικανός φοιτητής βρέθηκε σε νοσοκομείο της Κίνας και η νοσοκόμα του δεν γνώριζε πώς να επικοινωνήσει μαζί του αφού δεν ήξερε Αγγλικά. Παρόλ’αυτά, έπρεπε να τον ειδοποιήσει πως την επόμενη ημέρα είχε χειρουργείο και να του δώσει και 1-2 συμβουλές. Έτσι έγραψε αυτό.

Η νοσοκόμα έγραψε “Μετά τις 22.00 μη φας ούτε να πιεις κάτι, γιατί στις 8 το πρωί έχεις χειρουργείο”. Όμως το μαχαίρι με το αίμα παρέπεμπε αλλού και τα social media ξεσάλωσαν!

Αυτή η πινακίδα καφέ έγινε viral για έναν πολύ περίεργο λόγο!

Οι οφθαλμαπάτες έχουν τον τρόπο τους να παίζουν με το μυαλό και κάνουν μερικά πράγματα να μοιάζουν ακατανόητα.

Μπορεί να παίζουν με τις αισθήσεις μας και κυρίως με την όραση, ωστόσο, τις περισσότερες φορές υπάρχει μια λογική εξήγηση.

Αυτό συνέβη με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Reddit ο χρήστης OrangeLimey. Πρόκειται για μια φωτογραφία με μια πινακίδα που γράφει «coffee».

Η σκιά της πινακίδας που διαγράφεται από κάτω γράφει «cofee»,δηλαδή της λείπει το δεύτερο F.Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral με τους χρήστες να προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε ακριβώς λάθος.

Από ότι φαίνεται, όμως, η εξήγηση είναι απλή και κάποιοι χρήστες έβγαλαν άκρη.Γιατί λοιπόν η σκιά της πινακίδας είναι ανορθόγραφη και «τρώει» ένα γράμμα, το F;

Τα δύο φώτα που πέφτουν στην πινακίδα δημιουργούν με τέτοιον τρόπο τη σκιά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share