Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 φαγητά του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται ακόμη στο στομάχι σας!

Απίστευτο!

19 Ιουνίου 2019 15:30
3 φαγητά του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται ακόμη στο στομάχι σας!

Αυτά είναι τα τρία φαγητά του ελληνικού στρατού που θα θυμάστε για πάντα!

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει ένας ντόρος στο διαδίκτυο για το νέο «κατασκεύασμα» του αμερικανικού στρατού. Δεν είναι όπλο, αλλά μία τίμια λύση για τον Αμερικανό φαντάρο που χρειάζεται τροφή στη Μέση Ανατολή. Αυτό εδώ το κομμάτι πίτσας είναι η απάντηση στην πείνα, το οποίο μάλιστα διαρκεί για 3 χρόνια.

-Γκοτζίλα

Μέχρι και σήμερα κανείς δεν έχει ανακαλύψει την ταυτότητα του αυθεντικού «γκοτζίλα». Έχουν ακουστεί χιλιάδες μύθοι που ξεκινούν από τα κατεψυγμένα κρέατα εν καιρώ Ψυχρού Πολέμου και φτάνουν μέχρι τα μαμούθ στην πλειστόκαινο. Φαγητό σούπερσταρ το οποίο πετιέται στον κάδο με εκπληκτική ταχύτητα. Όσοι γενναίοι το έφαγαν δεν κατάλαβαν ποτέ με τι ακριβώς έμοιαζε η γεύση του, αλλά φήμες λένε πως το χωνεύουν μέχρι και σήμερα.

-Ομελέτα

Θυμάστε εκείνα τα αναρίθμητα τελάρα με ομελέτα που έβγαζαν οι φούρνοι; Κάθε μονάδα έχει να διηγηθεί και μία διαφορετική ιστορία για την ομελέτα του στρατού. Ότι ήταν σαν λάστιχο. Ότι θύμιζε σφουγγάρι. Ότι δεν χωνευόταν με τίποτα. Πώς θύμιζε σόλα παπουτσιού. Για πολλούς μέχρι και σήμερα, η ομελέτα είναι ό,τι χειρότερο δοκίμασαν ποτέ. Αρκούσαν ωστόσο δύο μπουκιές για να πρηστεί η κοιλιά σου και να μην πεινάς άλλο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πέσει σοβαρά μια πρόταση στο τραπέζι, για να την αντιμετωπίσουν σαν όπλο μαζικής καταστροφής.

-Ζαμπόν κονσέρβας

Το τύπου ZWAN... Δεν σας άφησε ποτέ μόνους και, κυρίως, ποτέ νηστικούς. Το φάγατε τηγανητό. Ψιλοκομμένο σε πίτσα ή ομελέτα. Το φάγατε με σάλτσα και πατάτα τηγανητή. Με πολύ φέτα και τόνους Coca Cola. Σας διέλυσε τα στομάχια σε τέτοιο σημείο που ακόμη και αν κατεβάζατε πέτρες, ίσως να μην σας έκαναν τόσο ζημιά. Αλλά επιβιώσαμτ και τώρα δεν θέλετε να το βλέπετε ούτε στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Στρατιωτική θητεία: Αύξηση στον μισθό των φαντάρων!

Στρατιωτική θητεία: Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκηςαναμένεται να υπογράψει μια ιστορική απόφαση που διαμορφώνει μια νέα κατάσταση στον Ελληνικό Στρατό.
Συγκεκριμένα, αναμένεται ο μισθός των φαντάρων να αυξηθεί θεαματικά από τα 8,70 ευρώ τον μήνα στα 30 ευρώ. Αυτό θα συμβεί μετά από πιέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ), Πάνου Ρήγα.

Ο Χουλιαράκης σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε το επιτελείο το ΑΝΥΕΘΑ ότι η απόφαση θα υπογραφεί την Τρίτη για να μην χαρακτηριστεί “προεκλογική παροχή”.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αλλάζουν τα πάντα: Ανακοινώθηκαν αλλαγές στην κατάταξη του Στρατού Ξηράς!

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο  Athensmagazine.gr!

 
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share