Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Αδέσποτη γάτα επιτίθεται μόνο σε άνδρες! (Video)

Τρόμος στα στενά της Κωνσταντινούπολης!

14 Ιουνίου 2019 16:37
Αδέσποτη γάτα επιτίθεται μόνο σε άνδρες! (Video)

Μία γάτα έχει σκορπίσει τον τρόμο στα στενά της Κωνσταντινούπολης, αφού παραφυλάει σε μία γωνία κι επιτίθεται σε περαστικούς!

Όχι όλους όμως, αφού δεν πειράζει γυναίκες και παιδιά, παρά μόνο άντρες και σκύλους, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί μέσω υλικού από την CCTV!

Απίστευτο: Εργάτης σώζει γατάκι με...φιλί της ζωής! (Video)

"Αντίκρισμα" είχε για τον Μετίν Κεσκίν, η εκπαίδευση και τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που είχε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς χάρη σ' αυτά κατάφερε να διασώσει από πλημμυρισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης ένα μικρό γατάκι, που βρήκε μαζί με συναδέλφους του, αναίσθητο.

Το μικρό γατάκι είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και όταν το εντόπισαν ο Μετίν και οι συνάδελφοί του, εργαζόμενοι σε έργα οδοποιίας, πίστευαν ότι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες. Όμως, η πίστη για τη ζωή επικράτησε και έτσι, ο Μετίν Κεσκίν έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας κάθε δυνατή "προσέγγιση", από το "φιλί της ζωής" μέχρι και μαλάξεις στο σώμα για να επανέλθει.

"Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο" δήλωσε ο Μετίν Κεσκίν, προσθέτοντας ότι πλέον "είναι ένα υγιές γατάκι", για το οποίο αναζητούν όνομα.

"Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι", είπε ο κ. Κεσκίν, ενώ ο κτηνίατρος Μεβλούτ Μαϊταλμάν που το εξέτασε , ανέφερε πως πλέον το μικρό γατάκι είναι απόλυτα υγιές και μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η γάτα με το μόνιμα θυμωμένο πρόσωπο!

Τρελό γέλιο: Γάτα νιαουρίζει σε μικρόφωνο! (Video)

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο  Athensmagazine.gr!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share