Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Άγνωστος πετά φακέλους γεμάτους χρήματα κάτω από εξώπορτες σπιτιών!

Σε εμάς πάντως δεν ήρθε...

11 Ιουνίου 2019 14:11
Άγνωστος πετά φακέλους γεμάτους χρήματα κάτω από εξώπορτες σπιτιών!

Φάκελοι γεμάτοι χρήματα βρέθηκαν μέσα σε γραμματοκιβώτια σπιτιών ή κάτω από τις εξώπορτες χωρικών, χωρίς προφανή λόγο.
Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε 15 κατοίκους του χωριού Βιγιαραμιέλ στη βορειοδυτική Ισπανία.

Εδώ και μια εβδομάδα, ο τόσο γενναιόδωρος όσο και άγνωστος δωρητής που μοιράζει φακέλους που περιέχουν 50, 70 ή και 100 ευρώ, τροφοδοτεί τις συζητήσεις στο χωριό των 800 κατοίκων, όπως ανέφερε η δήμαρχός του Νούρια Σιμόν. «Έχουμε σαστίσει όλοι και περιμένουμε, γιατί δεν ξέρουμε ούτε από πού έρχονται τα χρήματα αυτά ούτε ποιος είναι ο δωρητής».

undefined

Ορισμένοι κάτοικοι απλά έλαβαν τα χρήματα μέσα σε έναν καφέ φάκελο, ενώ άλλοι είδαν το όνομα και τη διεύθυνσή τους να αναγράφεται στα δέματα που έλαβαν μαζί με φράσεις όπως για παράδειγμα «η πριγκίπισσα του σπιτιού» που ήταν διακοσμημένη με μια καρδιά.
Οι ευτυχείς παραλήπτες έχουν κατά τα φαινόμενα ένα κοινό σημείο, ότι κατοικούν στο χωριό αυτό: «μια χήρα που ζει με τον ανύπαντρο γιο της, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένα ζευγάρια», τόνισε η Νούρια Σιμόν, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ορισμένοι δύσπιστοι πήγαν στην τράπεζα ή στο αστυνομικό τμήμα για να εξακριβώσουν αν τα χαρτονομίσματά ήταν γνήσια. Και πράγματι ήταν. Η αστυνομία δεν άρχισε να διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει το μυστήριο … καθώς δεν διαπράχθηκε κανένα αδίκημα.

Τελικά είναι πλούσιος ο Σκρούτζ Μακ Ντακ;

Τελικά είναι πλούσιος ο Σκρούτζ Μακ Ντακ;

Η εικόνα του θρυλικού Σκρουτζ Μακ Ντακ να βουτάει στις χρυσές λίρες και να κάνει μπάνιο με αυτές είναι αναγνωρίσιμη σε όλο το πλανήτη.

Το Forbes, έκατσε και μελέτησε τις εικόνες από τα κόμικ και υπολόγισε πόσες λίρες υπάρχουν στο θησαυροφυλάκιο του αγαπημένου τσιγκούνη.

Το 2011 είχε 44,1 δις.δολάρια, ενώ με την άνοδο του χρυσού κατά 30%, η περιουσία του έφτασε τα 65,4 δις δολάρια.

Μέσα σε όλα αυτά υπολογίστε και την ακίνητη περιουσία του, αφού η περιοχή που είχε σπίτια αναβαθμίστηκε και πήρε προστιθέμενη αξία.

Έτσι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ είναι ο πλουσιότερος φανταστικός ήρωας όλων των εποχών.

μακ ντακ λεφτά

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share