Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η πολιτικός που έγινε...πορνοστάρ! (Photo)

Γνωρίστε την Filomena...

11 Ιουνίου 2019 13:24
Η πολιτικός που έγινε...πορνοστάρ! (Photo)

Ήταν το 2016 όταν η είδηση της αλλαγής καριέρας της 30χρονης τότε Ιταλίδας πολιτικού Filomena Mastromarino ξάφνιασε τον Matteo Renzi και ενθουσίασε τον Rocco Siffredi, ο οποίος την είδε όχι μόνο να ποζάρει αλλά και να παίζει δίπλα του.

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή της στον κόσμο της ερωτικής βιομηχανίας, εκείνη αποκτά ψευδώνυμο και γίνεται η Malena Nazionale. Η… μεταπήδηση από τα κοινά στο κοινό (εξηγούμαστε: στον ερωτικό κινηματογράφο) δεν ήταν κάτι που η πολιτική σκηνή δέχτηκε αλλά για εκείνη… μέτρησε πως o superstar Rocco δήλωσε πως αποτελεί τη νέα του μούσα στις αισθησιακές ταινίες που ετοιμάζει.

Εμείς (και 491.000 άλλοι followers) την ακολουθούμε στην σελίδα της στο Instagram από όπου διαλέξαμε κάποιες φωτογραφίες όχι με πολιτικό αλλά με απλό πάθος.

Πηγή: newsauto

Η καλόγρια που πέταξε το ράσο και έγινε πorνοστάρ! (photos)

Η Γιούντι Πινέδα από την Κολομβία τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μέσα σε ένα μοναστήρι. Ήταν καλόγρια και ακολουθούσε τη μοναστική ζωή!

Πρόσφατα αποφάσισε να περάσει στο άλλο άκρο. Πέταξε το ράσο της και αποφάσισε να γίνει αστέρας σε ταινίες ενηλίκων. Μάταια η ηγουμένη προσπάθησε να την μεταπείσει. Η Γιούντι είχε λάβει την απόφαση της.

Ετοίμασε τα πράγματα της και έφυγε από το μοναστήρι που βρίσκεται στην περιοχή Αντίκουα της Κολομβίας για να γίνει πoρνoσταρ. Η Γιούντι είπε πως νιώθει άλλος άνθρωπος. Απολαμβάνει όπως λέει, να βλέπει ταινίες πoρνo και δήλωσε πως κάποια μέρα θα κατακτήσει την κορυφή. «Βέβαια» τονίζει «επειδή είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο κάθε Κυριακή συνεχίζω να πηγαίνω στην εκκλησία και να προσεύχομαι».

Και συνεχίζει: «όταν ήμουν 10 χρονών ήρθαν στο σχολείο μας στην Ουράντα κάποιες καλόγριες και μας μίλησαν. Αμέσως τις ακολούθησα και κλείστηκα στο μοναστήρι. Έμεινα εκεί 8 χρόνια, σαν εκπαιδευόμενη μοναχή»

Πριν από λίγο καιρό η Πινέδα ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο των θρησκευτικών και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο Μεντεγίν. Εκεί έπιασε δουλειά σε μια εταιρία μέχρι που γνώρισε τον Χουάν Μπούστος, παραγωγό ταινιών πoρνo. Της πρότεινε να γίνει πoρνoστάρ και η Γιούντι δέχτηκε. Αρχικά θα δουλέψει μέσω ίντερνετ και κάμερας και στη συνέχεια θα γυρίσει δικές της ταινίες.

«Στην αρχή νόμιζα ότι έκανα κάτι κακό και το έκανα με δυσκολία, τώρα όμως αυτό που κάνω μαρέσει. Μαρέσει να δίνω ευχαρίστηση στους άνδρες έστω και από απόσταση» καταλήγει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο συνελήφθη γνωστός πολιτικός για...

Πασίγνωστη πορνοστάρ στην Μύκονο! (Video + Photo)

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο  Athensmagazine.gr!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share