Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό συμβαίνει αν διακόψεις δύο χελώνες που συνευρίσκονται! Δείτε τι έπαθε ένας τύπος! (video)

Πολύ γέλιο...

11 Ιουνίου 2019 12:52
Αυτό συμβαίνει αν διακόψεις δύο χελώνες που συνευρίσκονται! Δείτε τι έπαθε ένας τύπος! (video)

Ρεπόρτερ του National Geographic, διαπίστωσε πως δεν πρέπει να διακόπτεις τα δύο ζώα την ώρα που συνευρίσκονται σeξουαλικά!

Ο λόγος;
Το αρσενικό, επιχειρεί να σε απομακρύνει από την περιοχή του, κυνηγώντας σε! Μπορεί να φτάνει μόλις τα 100μ. την ώρα, όμως και πάλι, επιβάλλεται στον χώρο!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Εικόνες σοκ στο Κατάκολο: Nεκρές θαλάσσιες χελώνες στην παραλία!

Εικόνες σοκ στο Κατάκολο: Nεκρές  θαλάσσιες χελώνες στην παραλία!

Η νεκρή χελώνα Caretta - Caretta στο Κατάκολο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες φέρει πολλά χτυπήματα τόσο στο κεφάλι.

Το άτυχο ζώο φαίνεται πως βγήκε στην παραλία για να προστατευτεί και εκεί ξεψύχησε αφού υπάρχει στην άμμο μεγάλη ποσότητα αίματος της.

Εικόνες σοκ στο Κατάκολο: Nεκρές και χτυπημένες θαλάσσιες χελώνες στην παραλία!

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, υπήρξαν καταγγελλίες και για άλλες τραυματισμένες ή σκοτωμένες χελώνες το τελευταίο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου.

Τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις έγιναν γνωστές σε Ζαχάρω και Κάτω Σαμικό, χωρίς όμως να βρεθούν στοιχεία λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης.

Φιλιππίνες: Βρήκαν σε αποσκευές 1.500 χελωνάκια τυλιγμένα με μονωτική ταινία!

Τα ζώα άφησε πίσω του ένας Φιλιππινέζος επιβάτης.
Στην κατάσχεση πάνω από 1.500 χελωνών, που ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία και κρυμμένες σε αποσκευές, προχώρησε η αστυνομία των Φιλιππίνων στο αεροδρόμιο της Μανίλας.

Όπως αναφέρει το BBC, εάν είχαν πωληθεί, θα μπορούσαν να είχαν «πιάσει» πάνω από 4,5 εκατομμύρια πέσος (πάνω από 86.630 δολάρια). Θεωρείται πως εγκαταλείφθηκαν προκειμένου ο κάτοχός τους να αποφύγει τις αυστηρές ποινές για λαθρεμπόριο/ παράνομη διακίνηση άγριων ζώων (φυλάκιση μέχρι δύο ετών, πρόστιμο μέχρι 200.000 πέσος).

Συνολικά, 1.529 χελωνάκια διαφορετικών ειδών βρέθηκαν σε τέσσερις αποσκευές στον χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αεροδρομίου Νινόι Ακουΐνο την Κυριακή. Κάποια από αυτά ανήκαν σε προστατευόμενα είδη.

Σύμφωνα με την αρμόδια αρχή, τα ερπετά άφησε πίσω του ένας Φιλιππινέζος επιβάτης ο οποίος επέβαινε σε πτήση της Philippine Airlines από το Χονγκ Κονγκ.

undefined

Τα ζώα παραδόθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία προστασίας άγριας ζωής.

Συχνά οι χελώνες κρατούνται ως κατοικίδια, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο «παραδοσιακής» ιατρικής, ενώ σε κάποια τμήματα της Ασίας, καταναλώνονται ως «λιχουδιά».

Το κρέας τους θεωρείται από κάποιους αφροδισιακό, ενώ τα κόκαλα αλέθονται για να χρησιμοποιηθούν ως σκόνη σε εφαρμογές ιατρικού χαρακτήρα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share