Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπορείτε να λύσετε αυτό το κουίζ; - Βλέπετε το λάθος;

Πολλοί δεν τα έχουν καταφέρει!

11 Ιουνίου 2019 11:46
Μπορείτε να λύσετε αυτό το κουίζ; - Βλέπετε το λάθος;

Εάν είστε δυνατός λύτης και δεν το βάζετε κάτω..τότε θα καταφέρετε να λύσετε και αυτό το κουίζ!

Το παρακάτω μαθηματικό κουίζ έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να σταματήσουν και να κοιτάνε με τις ώρες ενώ άλλοι το βρίσκουν αμέσως. Μπορείτε να το λύσετε και αν ναι πόσο γρήγορα;

Μπορείτε να το επεξεργαστείτε;

Απάντηση στο κουίζ:

Η πρώτη πρόταση είναι προφανής: 1 + 4 είναι σίγουρα 5, αλλά οι επόμενες δύο γραμμές δεν ακολουθούν το παράδειγμα.

Εξετάζοντας τις επόμενες δύο φράσεις, αν βρείτε γιατί βγαίνει ως αποτέλεσμα αυτό που βγαίνει, τότε σίγουρα θα βρείτε και την τελευταία πρόσθεση.

Εάν επιμένετε στον αριθμό που λείπει είναι 19 την δεχόμαστε. Είναι μια απάντηση τέχνασμα και δείχνει ότι μπορείτε να σκεφτείτε έξω από το κουτί, αλλά υπάρχει και μια άλλη απάντηση.

Έχουμε διαπιστώσει ότι η πρώτη απάντηση είναι προφανής, αλλά ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα: 2 + 5 = 12 και 3 + 6 = 21, δεν ακολουθούν το ίδιο μοτίβο.

Ποιο είναι το μοτίβο

Πάρτε την απάντηση στην προηγούμενη εξίσωση αριθμών και προσθέστε τον στον αριθμό της επόμενης εξίσωσης.

Στην περίπτωση της πρώτης εξίσωσης, δεν υπάρχει προηγούμενη εξίσωση, και έτσι θα προσθέσετε μηδέν στην πρώτη εξίσωση (0 + 1 + 4), που σας δίνει 5.

Το ίδιο μοτίβο λειτουργεί για τη δεύτερη και την τρίτη εξίσωση. Εφαρμόστε αυτόν τον κανόνα στην τελευταία εξίσωση και θα πάρετε τη λύση.

Η απάντηση στο παζλ είναι 40! Το βρήκατε σωστά; Είναι εύκολο όταν ξέρετε το πώς.

Φώτο-κουίζ για δυνατούς λύτες: Μπορείς να βρεις πού κρύβεται η ζέβρα;

Μια πραγματική φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου είναι το σημερινό κουίζ, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 65χρονος φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν.

Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας το κοινό να βρει την τέλεια καμουφλαρισμένη ζέβρα.

Δείτε την απάντηση:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share