Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καθηγητής κάνει διασκευή το Mama πριν τις Πανελλήνιες και γίνεται viral!

Απολαυστικός

8 Ιουνίου 2019 21:54
Καθηγητής κάνει διασκευή το Mama πριν τις Πανελλήνιες και γίνεται viral!

Το hit του καλοκαιριού, το περιβόητο τραγούδι «Mama» του Sin boy, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για έναν καθηγητή φροντιστηρίου στη Θεσσαλονίκη.
O καθηγητής θέλησε να χαλαρώσει τους μαθητές του και να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία» ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων και σκέφτηκε να κάνει μία επανεκτέλεση του γνωστού κομματιού, που σκορπά άφθονο γέλιο.

Οι μαθητές του δεν μπορεί παρά να απόλαυσαν την έκπληξη του καθηγητή τους.

Έγινε viral! Ξεκαρδιστική αναπαράσταση της εισβολής Wolanski στον τελικό του Champions League! (Video)

Η Ρωσίδα Instagrammer Κίσνει Βολάνσκι έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League, αφού εκατομμύρια μάτια έπεσαν πάνω της και δεν άργησε να έρθει και η... αναπαράσταση υπό τον ήχο της κραυγής του συντρόφου της, Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι, ο οποίος παρακολουθούσε από την εξέδρα το "ντου" και φώναζε "That's my fucking girlfriend".

Αυτή είναι η ξανθιά που "μπούκαρε" στον τελικό του Champions League! (Φωτό)

Στο 17ο λεπτό του χθεσινού τελικού του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ, μία ξανθιά κοπέλα έτρεξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς κι αυτή να απομακρυνθεί.

Νέα στοιχεία όμως έχουν να πουν κάτι περισσότερο για την εισβολέα!

Πρόκειται για την Κίνσι Βολάνσκι, η οποία είναι σύντροφος του γνωστού YouTuber Βίταλι Ζντοροβέτσκι. Ο 27χρονος Ρώσος είχε... μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Ο Ζντοροβέτσκι έχει τιμωρηθεί για τις... εφόδους του σε αγωνιστικούς χώρους κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει «ντου» στο Τότεναμ – Λίβερπουλ.

Φρόντισε να στείλει, όμως, την σύντροφό του με ένα σέξι μαγιό, το οποίο έγραφε «Vitaly Uncensored».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share