Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός κοιμάται μακιγιαρισμένη! Δεν θα πιστεύετε τον λόγο...

Απίστευτο..

7 Ιουνίου 2019 08:51
Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός κοιμάται μακιγιαρισμένη! Δεν θα πιστεύετε τον λόγο...

Οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν πώς και πώς να έρθει το βράδυ προκειμένου να βγάλουν το μεικ απ που φορούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να ανακουφίσουν και να φροντίσουν το δέρμα τους.

Ηχηρή εξαίρεση αποτελεί η τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Ντόλι Πάρτο, η οποία σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι όταν πέφτει βαμμένη στο κρεβάτι.

Όσο για το λόγο της κίνησής της αυτής; Θέλει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που χρειαστεί να τη διασώσουν π.χ. μετά από μια πυρκαγιά!

«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι κάπου και θα πιάσει φωτιά. Οπότε αφήνω το μεικ απ το βράδυ και καθαρίζομαι το πρωί» αποκάλυψε η Πάρτον.

Μιλώντας στους New York Times η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, το λόγο για τον οποίο δεν πηγαίνει βόλτα με τρενάκι στο θεματικό πάρκο στο Τενεσί που φέρει το όνομά της (Dollywood).

«Έχω πολλά να χάσω με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει να ανακατεύονται. Θέλω αυτό να συμβεί από έναν όμορφο άνδρα όχι από κάποιο τρενάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πάρτον, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και πενήντα χρόνια με τον σύζυγό της, εξομολογήθηκε, τέλος, ότι δεν ταξιδεύει ποτέ χωρις να έχει μαζί της ταμπάσκο και λουκανικάκια όταν ταξιδεύει εξηγώντας ότι «αν δεν μπορώ να φάω ό,τι μου φέρνουν, τότε μπορώ πάντα να καταφύγω σε αυτή τη λύση».

Kωνσταντίνα Μιχαήλ: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ η ηθοποιός! - Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Στιγμές χαλάρωσης για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές γεμίζοντας μπαταρίες για την νέα σεζόν!

Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share