Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Περιστέρι γλιτώνει οδηγό που θα πλήρωνε κλήση 105 ευρώ!

Θεία παρέμβαση!

28 Μαΐου 2019 15:17
Απίστευτο: Περιστέρι γλιτώνει οδηγό που θα πλήρωνε κλήση 105 ευρώ!

Οι κάμερες ελέγχου κατέγραψαν οδηγό που παραβίαζε το όριο σε δρόμο του Βίρζεν.

Το πρόσωπό του οδηγού όμως κρύφτηκε από τα φτερά του περιστεριού που εκείνη τη στιγμή πέταξε μπροστά από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο τυχερός οδηγός του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα δεν θα κληθεί να πληρώσει 105 ευρώ που είναι το πρόστιμο για την παράβαση.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, με ανάλαφρο ύφος ανέφερε ότι ίσως «να μην ήταν σύμπτωση που το Άγιο Πνεύμα (σσ. το περιστέρι)» παρενέβη.

«Αντιληφθήκαμε το σημάδι αυτό και αφήνουμε ήσυχο τον οδηγό αυτή τη φορά». Τα πετούμενα φαίνεται πως έχουν αγάπη για τις κάμερες, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες, δύο γλάροι είχαν αναλάβει να «μπλοκάρουν» τη θέα στις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στο Λονδίνο.

Ωστόσο, αξιωματούχοι στο Βίρζεν, κοντά στα δυτικά σύνορα της Γερμανίας, πρόσθεσαν: «Ελπίζουμε ότι αντίστοιχα και ο οδηγός θα αντιληφθεί το ‘εξ ουρανών σημείο’ και θα οδηγεί προσεκτικά στον μέλλον». Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός κινείτο με ταχύτητα 54 χλμ/ώρα σε ένα σημείο του δρόμου όπου το όριο ήταν τα 30 χλμ/ώρα, την ώρα που το περιστέρι έκρυψε τα χαρακτηριστικά του από την Τροχαία.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα του BBC, από τη φωτογραφία με το περιστέρι κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί μόνο το αυτοκίνητο και όχι ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι. Αυτός είναι και ο λόγος που ο οδηγός μάλλον γλίτωσε το πρόστιμο «χάρη στον φτερωτό φύλακα άγγελο με τα προσεκτικά, όπως φαίνεται, ανοιγμένα φτερά του».

Η αστυνομία του Βίρζεν πρόσθεσε ότι κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο και στο περιστέρι επειδή πέταγε με τέτοια ταχύτητα σε μια απαγορευμένη ζώνη. «Ωστόσο, καθώς δεν γνωρίζουμε πού θα πρέπει να βρίσκεται εγκαίρως για την Πεντηκοστή, θα επιδείξουμε έλεος αντί δικαιοσύνης και σε αυτή την περίπτωση».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Απίστευτο: Άνοιξαν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και βρήκαν...άνθρωπο!

Απίστευτο αυτό που αντίκρισαν οι άνθρωποι που άνοιξαν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου τους και αντίκρισαν έναν άνθρωπο!

Στα άκρα οδηγεί ορισμένους μετανάστες η απεγνωσμένη επιθυμία να εισέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο στην Ευρώπη, για να ξεφύγουν από τις εμφύλιες συγκρούσεις ή την ανέχεια στην χώρα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνουν έναν νεαρό μετανάστη στριμωγμένο στο χώρο πίσω από το ντουλαπάκι ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι σοκαριστικές αυτές εικόνες τραβήχτηκαν σε πόλη του Μαρόκου, κοντά στα σύνορα με τη Μελίγια, την παράλια πόλη στην βόρεια ακτή της Αφρικής η οποία αποτελεί ισπανικό έδαφος.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο, οι συνοριακές Αρχές ανακάλυψαν τέσσερις μετανάστες κρυμμένους σε τρία αυτοκίνητα. Ο ένας από αυτούς, ένα 20χρονο παιδί ήταν στριμωγμένος στον χώρο πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ενώ ένας άλλος είχε κρυφτεί στον χώρο της μηχανής.

Οι Αρχές βρήκαν κρυμμένους ακόμη έναν νεαρό άνδρα και ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο από τους μετανάστες χρειάστηκαν ιατρική νοσηλεία, καθώς παρουσίαζαν συμπτώματα αφυδάτωσης και δυσκολία στην αναπνοή, μετά από - πιθανότατα - πολύωρο ταξίδι υπό αυτές τις συνθήκες.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share