Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κολομβία: Ήθελε να κουτσομπολέψει και....σφήνωσε!(pics)

Απίστευτο περιστατικό!

28 Μαΐου 2019 15:08
Κολομβία: Ήθελε να κουτσομπολέψει και....σφήνωσε!(pics)

Μια Κολομβιανή παραλίγο να «φάει» το κεφάλι της! Συγκεκριμένα, στην περιοχή Ρισαράλντα, μία γυναίκα, με ιδιαίτερα αναπτυγμένη την επιθυμία για... κουτσομπολιό δεν κρατήθηκε και ήθελε να μάθει όλα όσα συμβαίνουν στο διπλανό σπίτι.

Πλησιάζοντας μάλιστα όσο πιο κοντά μπορούσε για να πιάσει καλό... σήμα, θεώρησε καλή ιδέα να βάλει το κεφάλι της ανάμεσα… στα κάγκελα της πόρτας.

Δυστυχώς όμως για εκείνη και... ευτυχώς για ολόκληρο το Διαδίκτυο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήλπιζε, καθώς μπορεί ο Θεός να αγαπάει τον... κουτσομπόλη, αλλά αγαπά και το νοικοκύρη! Για την ακρίβεια, τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με την καγκελόπορτα... παγίδα!

Και κάπως έτσι, η Κολομβιανή έμεινε για πέντε ολόκληρες ώρες με το κεφάλι σφηνωμένο στην πόρτα, μέχρι που την απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το σίγουρο είναι πως τόσες ώρες άκουσε μάλλον πολλά περισσότερα από όσα ήθελε στην αρχή!

Αδιανόητο στις Φιλιππίνες: Όσοι κουτσομπολεύουν θα πληρώνουν πρόστιμο!

Έναν περίεργο τρόπο για να σταματήσουν το κουτσομπολιό βρήκαν οι αρχές σε πόλη στις Φιλιππίνες.

Όποιος κακολογεί συγχωριανούς του στην πόλη Μπιναλονάν που βρίσκεται βόρεια της πρωτεύουσας της χώρας, Μανίλα, θα υποχρεώνεται να πληρώσει πρόστιμο 10 δολαρίων και θα κάνει τον σκουπιδιάρη.

Την απόφαση πήρε ο δήμαρχος της πόλης, Ράμον Γκούικο ο οποίος θεωρεί «χάσιμο χρόνου» το κουτσομπολιό.

Όπως εξήγησε τα κοινωνικά σχόλια πληθαίνουν το καλοκαίρι όταν οι άνθρωποι μαζεύονται κάτω από τα δέντρα για να προστατευτούν από τον καυτό ήλιο με πιο προσφιλή θέματα την απιστία ή τα χρέη του καθενός.

Gossip signs: Οι 3 κουτσομπόλιδες του ζωδιακού!

Kάποιοι το λένε κοινωνική κριτική αλλά στην πραγματικότητα λέγεται κουτσομπολιό και είναι το αγαπημένο χόμπι μας όσο κι αν θέλουμε να μην το παραδεχτούμε.

Κι ενώ όλοι λίγο πολύ θα κάνουμε το σχολιάκι μας για τη ζωή των άλλων, αυτοί οι τρεις τύποι, τρέφονται και ζουν από αυτό. Είναι τα βαμπίρ του κουτσομπολιού και χωρίς αυτό απλά δε ζουν.

Ταύρος: Ο πιο βασικός κουτσομπόλης του ζωδιακού. Γι αυτόν η κριτική της ζωής των άλλων είναι απλά αναγκαία όπως στα φυτά ο ήλιος για να φωτοσυνθέσουν.

Λέων: Απαξιεί δήθεν για τους υπόλοιπους αλλά μόνιμα χώνει τη μύτη τους στις υποθέσεις τους τις οποίες θέλει να υποτιμήσει για να δωσει στον εαυτό του δίκιο και bonus.

Αιγόκερως: Mέγας σχολιαστής των πάντων, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει και την εμπιστοσύνη τους για να μαθαίνει τα πάντα από πρώτο χέρι και να τα διαδίδει υπεύθυνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share