Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι μαρτυρά το σχήμα των ματιών σου για την προσωπικότητά σου;

Εσείς τι σχήμα έχετε;

27 Μαΐου 2019 15:45
Τι μαρτυρά το σχήμα των ματιών σου για την προσωπικότητά σου;

Τι μαρτυρά το σχήμα των ματιών σου για την προσωπικότητά σου;

Όλοι γνωρίζουμε οτι δεν πρέπει να κρίνουμε το βιβλίο από το εξώφυλλο ,αλλά αν μπορούμε μέσα από αυτά να δούμε λίγο την προσωπικότητα του άλλου, τότε γιατί να μην το κάνουμε; Δείτε λοιπόν τι λέει το σχήμα των ματιών για την προσωπικότητα του καθενός και μάθετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και την προσωπικότητα των γύρω σας.

Τα μάτια, τα χείλη,τα φρύδια,μύτη είναι από τα χαρακτηριστικά που λένε πράγματα γι εσάς.

Μεγάλα στρογγυλά μάτια

Αυτά τα μάτια θα μπορούσαμε να τα ονομάσουμε και «μάτια κούκλας» ή «μάτια αγελάδας», επειδή είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσαν να εκληφθούν λανθασμένα. Και δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι λένε ότι τα μάτια είναι η πόρτα της ψυχή τους, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα ματιών έχουν μεγάλες ψυχές. Είναι πολύ καλοί και ευγενείς,και μερικές φορές είναι λίγο πολύ αφελής. Θα σε βοηθήσουν ακόμη και αν δεν είναι καλά. Είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Αμυγδαλωτά μάτια

Δεύτερη στη λίστα μας είναι το σχήμα των ματιών που είναι τέλειο για να εφαρμόζουμε μακιγιάζ -σε αυτά. Ωστόσο, οι άνθρωποι που έχουν τέτοια μάτια δεν είναι ευλογημένοι μόνο επειδή μπορεί να εφαρμόσει σε αυτά σκιές πολύ εύκολα. Είναι πολύ έξυπνοι και έχουν πολύτιμη διαίσθηση.

Δυστυχώς, είναι πολύ εύθραυστοι, και συχνά φοβούνται τις σοβαρές σχέσεις, γι ‘αυτό προσπαθούν να τις αναβάλουν όσο μπορούν. Συχνά δεν πιστεύουν στον εαυτό τους και αμφιβάλλουν για κάθε απόφαση που λαμβάνουν, αλλά επιτυγχάνουν κάθε ένα από τους στόχους τους.

Μικρά και μακριά μάτια

Οι άνθρωποι που έχουν μικρά και μακριά μάτια είναι συχνά πολύ μυστικοπαθείς. Δεν θέλουν να μοιράζονται ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής τους με τους ανθρώπους γύρω τους, επειδή φοβούνται ότι κάποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό. Θεωρούνται συχνά πολύ ψυχροί και μακρινοί, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Η ντροπή τους και η προσοχή τους είναι μερικές φορές που οφείλονται για αυτό. Δεν είναι και πολύ party animal άτομα. Θα τους βρείτε στο σπίτι να διαβάζουν ένα καλό βιβλίο, ή να εργάζονται ακόμη και αν βρίσκονται στον ελεύθερο χρόνο τους. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καριερίστες και ικανοποιούνται μόνο με την τελειότητα.

Μάτια στραμμένα προς τα κάτω

Οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα ματιών είναι πολύ ειλικρινείς και ευγενικοί. Είναι ομιλητικοί και πολύ ήσυχοι την ίδια στιγμή. Ερωτεύονται εύκολα και πιστεύουν ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ζουν για πάντα.

Πιστεύουν σε παραμύθια και δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους, επειδή θέλουν να είναι ευτυχισμένοι, και όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι άνθρωποι γύρω τους. Είναι πολύ καλό,να έχουμε ένα τέτοιο φίλο.

Μάτια με ασιατικό σχήμα

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ τολμηροί. Δεν φοβούνται τους κινδύνους. Έχουν μια γρήγορη ζωή και ποτέ δεν κοιτάνε πίσω. Τους αρέσει να κάνουν πολλά πάρτι και θα μπορούσαν ακόμη και να τα συνεχίζουν για μέρες χωρίς διακοπή. Δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Αντίθετα, θέλουν να έχουν πολλά πράγματα στο πιάτο τους, ώστε να μπορούν πάντα να κάνουν κάτι χωρίς να το αναβάλουν.

Είναι πάντα έτοιμοι για περιπέτεια και θα αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα τους εμφανιστεί. Η παρορμητικότητα τους, όμως, δεν τους βοηθά ώστε να έχουν μια σοβαρή σχέση. Βαριούνται πολύ γρήγορα και αναζητούν καινούργια σχέση σύντομα, η οποία μπορεί να διατηρήσει τη διασκέδαση που επιζητούν.

Δείξε τον τρόπο που κρατάς το κινητό σου...να σου πω ποιος είσαι!

Συνεχώς λέμε πώς ό,τι κι αν κάνουμε, πάντα κάτι σημαίνει και κάτι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα μας.

Φυσικά χαρακτηριστικά ή και συνήθειες μπορεί να έχουν πολλά να πουν για την προσωπικότητά μας.

Ακόμη και τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα.

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, βρήκαμε ότι ακόμα και ο τρόπος που κρατάμε και γράφουμε στο κινητό μας, δείχνει κάτι για εμάς.

Με το ένα ή και με τα δύο χέρια; Με ποιο δάχτυλο κάνεις scroll και γράφεις;

Βρήκαμε την απάντηση!

1. Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον αντίχειρα

Έχεις μια ανέμελη προσωπικότητα. Σου αρέσει να βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής. Δεν ανησυχείς τόσο πολύ για τα προβλήματα και παίρνεις τη ζωή όπως σου τα φέρνει. Έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό σε κάνει φιλόδοξο άτομο και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Παίρνεις ρίσκα και κερδίζεις. Αντίθετα, στις σχέσεις παίζεις εκ του ασφαλούς. Δεν βιάζεσαι να δεσμευτείς καθώς σου παίρνει καιρό να αποφασίσεις ποιος είναι ο ένας για σένα. Αν κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, είσαι 100% εκεί.


2. Κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια αλλά χρησιμοποιείς έναν αντίχειρα

Είσαι πραγματιστής και σοφός. Προσέχεις παρά παίρνεις ρίσκα που μπορείς να χάσεις τα πάντα. Έχεις ένστικτο και είσαι προσεκτικός αλλά και ευαίσθητος στις σκέψεις των άλλων. Μπορείς να κρίνεις τον χαρακτήρα των άλλων και νοιάζεσαι. Χρειάζεσαι μόνο ένα ραντεβού για να αποφασίσεις αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει χρόνο και προσπάθεια. Αν ερωτευτείς, τα δίνεις όλα. Κάνεις προσπάθεια για να γνωρίσεις τον άλλον αλλά πολλές φορές η βιασύνη, σου θολώνει την κρίση και μπορεί να καταλήξεις με κάποιον που δεν το αξίζει.

Δείτε τι αποκαλύπτει το σχήμα της μύτης σας για την προσωπικότητά σας;

3. Κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείς και τους δύο αντίχειρες

Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Έχεις γρήγορα χέρια και μπορείς να αναλύσεις ένα πρόβλημα και να βρεις την λύση σε δευτερόλεπτα. Είσαι πολύπλευρο άτομο και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σε διαφορετικές καταστάσεις. Έχεις ενέργεια αλλά είσαι και σοβαρός. Κερδίζεις την καρδιά κάποιου με τον ίδιο τρόπο που λύνεις προβλήματα. Προσπαθείς και στο τέλος καταλήγεις να έχεις βαθιές και σοβαρές σχέσεις.


4. Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον δείκτη

Είσαι δημιουργικό άτομο και με πολύ φαντασία. Οραματίζεσαι το μέλλον, έχεις ιδέες και κάνεις το μέλλον πραγματικότητα. Μπορεί να είσαι ιδιότροπος αλλά και αυθόρμητος ενώ αποζητάς την μοναξιά για να σκεφτείς. Είσαι ντροπαλός και δεν κάνεις την πρώτη κίνηση στις σχέσεις. Αν βγεις από το comfort zone σου, καταλαβαίνουν ότι είσαι εκπληκτικό άτομο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share