Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Γαλλία: Φοιτητής τηλεφώνησε για βόμβα ώστε να μην τον επισκεφτούν οι γονείς του!

Βαριά ποινή για τον φοιτητή!

22 Μαΐου 2019 08:32
Απίστευτο περιστατικό στη Γαλλία: Φοιτητής τηλεφώνησε για βόμβα ώστε να μην τον επισκεφτούν οι γονείς του!

O 23χρονος φοιτητής δεν ήθελε για κανένα λόγο να τον επισκεφτούν οι γονείς του. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει χάος στα αεροδρόμια της Γαλλίας παίρνοντας τηλέφωνο για βόμβα!

«Ακούστε με προσεκτικά, το αεροπλάνο της EasyJet από τη Λιόν για τη Ρεν δεν θα απογειωθεί, διαφορετικά θα ανατιναχθεί», είπε στο απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Το αεροπλάνο, που μετέφερε 150 επιβάτες, αναγκάστηκε να κάνει στροφή και να επιστρέψει στη Λιόν. Αλλες δώδεκα πτήσεις καθυστέρησαν, λόγω των ερευνών για τον εντοπισμό της ανύπαρκτης βόμβας, ενώ ένα αεροπλάνο της Lufthansa που επρόκειτο να προσγειωθεί στη Λιόν, τελικά οδηγήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο φαρσέρ εντοπίστηκε πολύ γρήγορα επειδή είχε χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνό του για να τηλεφωνήσει στις αρχές. Συνελήφθη μόλις έφτασαν οι γονείς του στη Ρεν που, για κακή του τύχη, επιβιβάστηκαν τελικά σε άλλη πτήση.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν πίστευε ότι θα γινόταν «τόση φασαρία».

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα με επισκεφτούν οι γονείς μου»
Οσο για την επίσκεψη των γονιών του; «Δεν μπορούσα ούτε να το διανοηθώ. Όταν δεν είχα μαθήματα, περνούσα τη μέρα μου καπνίζοντας κάνναβη», εξήγησε, πολύ σοβαρά, ο 23χρονος που ,παραδόξως έχει πτυχίο νομικής αλλά όχι και ποινικό μητρώο.

Οι γονείς του γνώριζαν ότι ήταν εθισμένος (κάπνιζε μέχρι και 10 τσιγάρα ημερησίως) και η κάνναβη ήταν για αυτούς ο «υπ' αριθμόν 1 εχθρός». Ήθελε έτσι να αποφύγει την αντιπαράθεση αλλά ταυτόχρονα να κρύψει και την... ακαταστασία που επικρατούσε στο σπίτι του.

Βαριά ποινή για τον φοιτητή
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 9 μηνών με διετή αναστολή και την υποχρέωση να παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης. "Αν για τον κατηγορούμενο ήταν απλώς μια φάρσα, για όλους τους άλλους δεν ήταν καθόλου φάρσα. Αυτά είναι πράγματα που δεν λέγονται σε μια κοινωνία όπου η τρομοκρατία είναι υπαρκτή", σχολίασε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Ο φοιτητής θα πρέπει επίσης να αποζημιώσει τα δύο αεροδρόμια με το ποσό των 3.250 ευρώ συνολικά. Στο δικαστήριο ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του και να γίνει δικηγόρος. Πρόσφατα άρχισε και πάλι να μιλά με τους γονείς του, οι οποίοι όμως δεν παρέστησαν στο δικαστήριο.

Σοβαρό ατύχημα με αεροπλάνο της Αεροπορίας Στρατού!

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε με αεροπλάνο της Αεροπορίας Στρατού!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ για το ατύχημα το διμελές πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του, ενώ στο αεροσκάφος προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Η ανακοίνωση:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 21 Μαΐου 2019, εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου U-17 CESSNA, της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ), ανετράπη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Το διμελές πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του. Στο αεροσκάφος προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Τρόμος: Διαλύθηκε αεροπλάνο κατά την προσγείωση λόγω ισχυρών ανέμων!

Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Biman Bangladesh Airlines ξέφυγε από τον διάδρομο κατά τη διαδικασία της προσγείωσης του στο διεθνές αεροδρόμιο της Γιανγκόν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 17 άνθρωποι.

Το αεροπλάνο Bombardier Dash 8, στο οποίο επέβαιναν 29 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα, αναπήδησε ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί, ενώ στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους.

Ο πρεσβευτής του Μπανγκλαντές στη Μιανμάρ, Μαντζουρούλ Καρίμ Χαν Τσοουντάρι είπε ότι οι 17 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, αφού φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

«Ο βασικός λόγος, όπως μου είπε ο πιλότος, ήταν οι καιρικές συνθήκες, οι πλάγιοι άνεμοι» πρόσθεσε. «Ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί, ξαφνικά το αεροπλάνο αναπήδησε, ανέβηκε προς τα επάνω και έπεσε ξανά με δύναμη», εξήγησε ο πρεσβευτής.

Το αεροπλάνο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ο Σακίλ Μιράτζ, ο γενικός διευθυντής της Biman Bangladesh, δήλωσε επίσης ότι ο καιρός ευθύνεται για αυτό το ατύχημα.

Η εταιρεία πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα τέσσερα δρομολόγια από την Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, για τη Γιανγκόν, την οικονομική πρωτεύουσα της Μιανμάρ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share