Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Έχασε τη δουλειά της γιατί έδωσε δωρεάν φαγητό σε μαθητή!

Τι συνέβη;

20 Μαΐου 2019 13:22
Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Έχασε τη δουλειά της γιατί έδωσε δωρεάν φαγητό σε μαθητή!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Γυναίκα που δούλευε σε κυλικείο σε σχολείο των ΗΠΑ, έχασε την δουλειά της για έδωσα φαγητό σε μαθητή χωρίς να πάρει χρήματα.

Όπως είναι λογικό, πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ αυτό το περιστατικό καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν σε αυτή τη δουλειά τα τελευταία 5 χρόνια.

Το περιστατικό συνέβη στο Mascoma Valley Regional High School, στα τέλη Μαρτίου, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας, δημιουργώντας μεγάλο ντόρο.

Η ηλικιωμένη κυρία λοιπόν, δούλευε στο κυλικείο για 5 χρόνια και εκείνη την ημέρα, ένας μαθητής την πλησίασε στο ταμείο, έχοντας φαγητό στον δίσκο του και της είπε ότι δεν είχε να πληρώσει.

Της ξεκαθάρισε όμως πως θα της φέρει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες και έτσι, δέχθηκε να τον αφήσει να τα πάρει.

Το όλο σκηνικό όμως έγινε αντιληπτό από έναν υπεύθυνο της Café Services που είχε αναλάβει τον χώρο εστίασης του σχολείου, με αποτέλεσμα να κληθεί την επόμενη μέρα και να ενημερωθεί για την απόλυσή της.

Όπως είπε η ίδια, υπήρχε μία ένταση εκείνο το διάστημα, καθώς το συμβόλαιο της εταιρίας με το Mascoma Valley Regional High School έληγε και ο διευθυντής τους είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί όλοι.

Έκρινε λοιπόν πως το να άφηνε το παιδί χωρίς φαγητό δεν θα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, όμως οι υπεύθυνοι είχαν διαφορετική άποψη.

Μιλώντας στο CNN, ο Τζέιμι Μάθεσον προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση της εταιρίας που δουλεύει, λέγοντας πως το παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει νηστικό, καθώς υπάρχει ειδική πρόβλεψη για αυτές τις περιπτώσεις.

Aδιανόητο: Δεκαπεντάχρονος ακρωτηρίασε και αποκεφάλισε συμμαθητή του!

Δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα του έφηβου, ο οποίος σκότωσε έναν συμμαθητή του για λόγους αντιζηλίας γίνεται αυτές τις ημέρες στην Μασαχουσέτη.

Ο Mathew Borges ήταν 15 ετών όταν το Νοέμβριο του 2016 έκοψε το κεφάλι και τα χέρια του 16χρονου συμμαθητή του Lee Manuel Viloria-Paulino, στο Λόρενς της Μασαχουσέτης.

Ο λόγος ήταν γιατί πίστευε ότι είχε κάνει έρωτα με την κοπέλα του με αποτέλεσμα εκείνη να του ζητήσει να χωρίσουν, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.


Σύμφωνα με την New York Post ο δράστης έγραψε ένα μήνυμα στην κοπέλα που έλεγε: «Σκέφτομαι να σκοτώσω κάποιον και χαμογελάω. Μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα».

Πριν προβεί σε αυτήν την φρικαλέα πράξη της έγραψε: «Την επόμενη φορά που θα με δεις κοίταξέ με στα μάτια γιατί θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι έτσι. Θα είναι νεκρά».

Την επόμενη ημέρα, ο 16χρονος Viloria-Paulino εξαφανίστηκε και το αποκεφαλισμένο πτώμα του βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Λίγες ώρες αργότερα βρήκαν το κεφάλι του θύματος σε μια σακούλα κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Κάμερες ασφαλείας έδειξαν τους δυο νεαρούς να περπατούν μαζί προς το ποτάμι. Αρχικά ο δράστης είχε πει στην αστυνομία ότι είχε πάει εκεί για να καπνίσει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share