Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η παραλία γυμνιστών και οι μεγάλοι μ@στοί..το ανέκδοτο της ημέρας (19/5/19)!

Απίστευτο!

19 Μαΐου 2019 22:00
Η παραλία γυμνιστών και οι μεγάλοι μ@στοί..το ανέκδοτο της ημέρας (19/5/19)!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα ανέκδοτα για εσάς και την παρέα σας! Αυτή τη φορά πρόκειται για την παραλία γυμνιστών και τους μεγάλους μαστούς!

Η μαμά και ο μπαμπάς πήγαν, με το 6χρονο αγοράκι τους, να κάνουν το μπάνιο τους στην πλαζ των γυμνιστών. Το αγοράκι παρατήρησε ότι πολλές γυναίκες είχαν μεγαλύτερους μαστούς απ τη μαμά του και τη ρώτησε γιατί.

– Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο πιο βλάκας είναι η γυναίκα που τα έχει, απάντησε η μαμά και το αγοράκι πάει να παίξει στη θάλασσα, όπου όμως παρατήρησε ότι πολλοί άντρες είχαν μεγαλύτερα πέη απ τον μπαμπά του και ρώτησε πάλι τη μαμά.

undefined

– Όσο μεγαλύτερο τα έχουν, τόσο πιο βλάκας είναι ο άντρας που το έχει, απάντησε η μαμά και το αγοράκι, ικανοποιημένο απ την απάντηση, πήγε πάλι να παίξει στο νερό.

Μετά από λίγο επιστρέφει στη μαμά του και λέει:

– Μαμά, έλα να δεις! Ο μπαμπάς μιλάει με την πιο βλάκα γυναίκα της παραλίας και όσο περισσότερο της μιλάει, τόσο πιο βλάκας γίνεται.

Ο κερατωμένος σύζυγος..το ανέκδοτο της ημέρας (18/5/19)!

Ανέκδοτο

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα ανέκδοτα για εσάς και την παρέα σας! Αυτή τη φορά πρόκειται για τον κερατωμένο σύζυγο..

Ένα κλασσικό αντρόγυνο πηγαίνει στον Ζωολογικό κήπο. Τους βλέπει ο ξεναγός του κήπου και αρχίζει την περιήγηση:

Ξεναγός: Αυτό εδώ που βλέπετε είναι η κλασσική καμηλοπάρδαλη. Τρώει 5 κιλά φύλλα την ημέρα, η σεξουαλική της πράξη διαρκεί 45 λεπτά και κάνει 1 μωράκι ανά 2 χρόνια.

Γυναίκα: Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;

Αντρας: (Ταπεινωμένος) Τα βλέπω…τα βλέπω…

Ξεναγός: Προχωράμε παρακάτω… Αυτός εδώ είναι ο Μπαμπουίνος. Τρώει 2 κιλά μπανάνες την ημέρα, η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 40 λεπτά και κάνει 1 μπαμπουινάκι το χρόνο!

Γυναίκα: Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;;;

Αντρας:(Ταπεινωμένος) Τα βλέπω… Τα Βλέπω…

Ξεναγός: Προχωράμε παρακάτω… Εδώ είναι το κλασσικό ελάφι… Τρώει 3 κιλά φύλλα την ημέρα, κάνει 1 ελαφάκι τα 3 χρόνια και η σεξουαλική του πράξη διαρκεί … 45 δευτερόλεπτα!

Αντρας:(επιτέλους δικαιωμένος) Τα βλέπεις;;;…Τα βλέπεις;;;

Γυναίκα: Ναι!……… Αλλά εσύ τα βλέπεις τα κέρατα;;;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share