Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Άντρας αγόρασε ταραντούλα για να μην έρχεται στο σπίτι του η πεθερά του!

Ένας ξεχωριστός τρόπος για να της δείξει την "αγάπη" του!

19 Μαΐου 2019 14:46
Απίστευτο: Άντρας αγόρασε ταραντούλα για να μην έρχεται στο σπίτι του η πεθερά του!

Απίστευτη είναι η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον άντρα που έδειξε με έναν περίεργο τρόπο την "αγάπη" του στην πεθερά του! Επέλεξε να αγοράσει μια ταραντούλα ώστε εκείνη να μην έρχεται καθόλου στο σπίτι τους!

Αγόρασε μία ταραντούλα όταν εξακρίβωσε ότι η μητέρα της συζύγου του φοβόταν τις αράχνες. Σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό όταν τα πεθερικά σας έρχονται απροειδοποίητα στο σπίτι.

«Η σύζυγός μου είναι Κινέζα και οι γονείς της είναι παραδοσιακοί. Η διακριτικότητα δεν σημαίνει κάτι γι' αυτούς και η γυναίκα μου αρνείται να τους βάλει όρια. Έρχονται κάθε μέρα, χωρίς να έχουν ενημερώσει, προκειμένου να δουν την γυναίκα μου και να παίξουν με τα παιδιά. Έτσι, όχι μόνο δεν γλιτώνω από την γκρίνια της πεθεράς μου, αλλά δεν έχω καθόλου προσωπικές στιγμές», είπε.

«Τέλος πάντων, η πεθερά μου αποδείχθηκε ότι είναι αραχνο-φοβική. Πριν μερικούς μήνες τρελάθηκε όταν είδε μία αράχνη απλά να είναι στην γωνία χωρίς να κάνει κάτι», πρόσθεσε και ανέφερε ότι τότε του ήρθε η ιδέα να αγοράσει μια ταραντούλα.

«Ρώτησα την γυναίκα μου αν είναι ΟΚ, αλλά δεν της είπα το κίνητρό μου. Ο πεθερός μου έρχεται, αλλά η πεθερά μου δεν αντέχει να είναι στο ίδιο δωμάτιο», συμπλήρωσε.

Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που οι οι δαγκάνες δεν πιάνουν σχεδόν ποτέ τα λούτρινα αρκουδάκια!

Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που οι οι δαγκάνες δεν πιάνουν σχεδόν ποτέ τα λούτρινα αρκουδάκια! Εσείς ξέρετε για ποιο λόγο πολλοί δεν καταφέρνουν να πιάσουν έστω κι ένα αρκουδάκι;

Πολλές φορές έχουμε δει ή προσπαθήσει ακόμα και οι ίδιοι να πιάσουμε ένα λούτρινο αρκουδάκι αλλά την τελευταία στιγμή..πέφτει από την δαγκάνα!

Πόσες φορές έχετε διαφωνήσει με το παιδί σας, που βλέπει τα μηχανήματα με τη δαγκάνα και σας ζητάει μία ακόμα προσπάθεια για να πιάσει το λούτρινο αρκουδάκι που έχει βάλει στο μάτι; Πόσες φορές έχετε διαφωνήσει με τον ίδιο σας τον εαυτό που σάς προκαλεί να ρίξετε το κέρμα κι ας πάει χαμένο, γνωρίζοντας ότι χαμένο θα πάει.

Ενώ όλα δείχνουν πως θα πιάσετε το αρκουδάκι, η δαγκάνα ξαφνικά ανοίγει και το αρκουδάκι πέφτει πάλι στο κενό. Αυτό που δεν γνωρίζετε, μάλλον, είναι ότι πίσω από αυτό υπάρχει ένα τεράστιο κόλπο.

Πιο συγκεκριμένα, η δαγκάνα είναι προγραμματισμένη να πιάνει το πολυπόθητο λούτρινο μόνο όταν θα έχετε ρίξει αρκετά κέρματα στο μηχάνημα.

Για παράδειγμα, αν υπολογίσουμε ότι το κουκλάκι κοστίζει 5 ευρώ και ο ιδιοκτήτης θέλει να βγάλει 50% κέρδος, θα πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον 15 κέρματα των 50 λεπτών για να δουλέψει κανονικά η δαγκάνα.

Μάλιστα, αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο αν διαβάσει κανείς το εγχειρίδιο οδηγιών του μηχανήματος: «H διαχείριση των κερδών είναι εύκολη, απλώς ορίζεις την αξία του νομίσματος, του δώρου και το επίπεδο κέρδους».

Το μηχάνημα θα υπολογίσει αυτόματα πότε να δώσει όλη τη δύναμη στη δαγκάνα και αυτό θα γίνεται τυχαία, ώστε οι παίκτες να μην μπορούν να το προβλέψουν.

Πιο συγκεκριμένα, η δαγκάνα είναι προγραμματισμένη να πιάνει το πολυπόθητο λούτρινο μόνο όταν θα έχετε ρίξει αρκετά κέρματα στο μηχάνημα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share