Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κι όμως έτσι βγήκε η φράση «τον έσπασε στο ξύλο»!

Εσείς το γνωρίζατε;

18 Μαΐου 2019 16:08
Κι όμως έτσι βγήκε η φράση «τον έσπασε στο ξύλο»!

Υπάρχουν πολλές φράσεις που τις λέμε αλλά δεν γνωρίζουμε πως βγήκαν ή δημιουργήθηκαν! Εσείς γνωρίζατε πως βγήκε η φράση «τον έσπασε στο ξύλο»;

Αν όχι τότε διαβάστε παρακάτω!

Έχουμε ακούσει πολλές φορές την ατάκα «τον έσπασε στο ξύλο» να χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα, λαϊκά από τον κόσμο, ωστόσο δεν προέκυψε τυχαία από κάποιον.

Η φράση αυτή προέρχεται από τα αρχαία χρόνια και οφείλεται σε βαρβατότητες κατά των ενόχων με ακραία βασανιστήρια και ωμή βία.

Το μωρό με τους 2 πατεράδες! Γιατί το τεστ DNA δεν μπόρεσε να δώσει λύση;

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία. Δύο αδέρφια πήγαν με την ίδια γυναίκα! Η γυναίκα όμως έμεινε έγκυος και γέννησε!

Ποιος είναι το πατέρας; Γιατί το τεστ DNA δεν έσωσε λύση;

Ο λόγος απλός τα αδέρφια είναι δίδυμα!

Ένας δικαστής της Βραζιλίας διέταξε ένα ζευγάρι αρσενικών πανομοιότυπων διδύμων να πληρώσουν διατροφή σε ένα παιδί του οποίου η πατρότητα δεν μπορούσε να προσδιοριστεί αφού αμφότεροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη και ένας έλεγχος DNA αποδείχθηκε ασαφής λόγω της γενετικής τους ομοιότητας!

Η Valeria, η μητέρα του παιδιού, κατέθεσε αρχικά αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας στον Fernando ένα από τους δύο δίδυμους, με τον οποίο κοιμήθηκε. Έχει υποβληθεί σε τεστ DNA που έδειξε ότι υπήρχε πιθανότητα 99,9% ότι ο Fernando ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Ωστόσο, αφού είδε το αποτέλεσμα, ο Fernando επέμενε πως δεν θυμάται πως πήγε με την Valeria υποστηρίζοντας αντ 'αυτού ότι ήταν ο ίδιος δίδυμος αδελφός του, Fabricio.

To τεστ του Fabricio έδωσε το ίδιο αποτέλεσμα με το Fernando, επειδή οι δύο έχουν σχεδόν τον ίδιο γενετικό κώδικα. Έτσι ο δικαστής διέταξε και τους δύο να πληρώνουν διατροφή! Στο παρελθόν οι δυο τους όπως αποδείχτηκε έκαναν διάφορες μικροαπατεωνιές και ο ένας... αντικαθιστούσε τον άλλο για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση όμως αυτή τη φορά μάλλον το παράκαναν, αν και δεν το παραδέχτηκαν.

"Είναι μια θλιβερή κατάσταση, δεν χρειάστηκε να το κάνουν αυτό", είπε η γυναίκα. "Ξέρουν την αλήθεια, αλλά εκμεταλλεύονται την ομοιότητά τους για να ξεφύγουν από την ευθύνη".

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share