Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Σικάγο: Η πόλη απειλείται από...ρακούν!

Και όχι απλά ρακούν!

16 Μαΐου 2019 19:27
Συναγερμός στο Σικάγο: Η πόλη απειλείται από...ρακούν!

Πανικός επικρατεί στην πόλη των ΗΠΑ από την επέλαση αυτών το χαριτωμένων, κατά τ' άλλα, ρακούν.

Στην προκειμένη καθόλου χαριτωμένα καθώς η όλη ιστορία θυμίζει ταινία θρίλερ! Τα ρακούν αυτά (που δεν είναι απλά ρακούν τα αποκαλούν ζόμπι) έχουν «εισβάλει» στο Σικάγο και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να προσέχουν, καθώς είναι άκρως επικίνδυνα!

Τα συγκεκριμένα ζώα έχουν ονομαστεί «ζόμπι» διότι πάσχουν από Μόρβα (νόσος του Καρέ). Ο ιός προσβάλλει το νευρικό τους σύστημα και σε αρκετές περιπτώσεις τα ρακούν περπατούν στα δύο τους πόδια, ενώ χάνουν και τα δόντια τους.

Το αστυνομικό τμήμα του Ριβερσάιντ τονίζει πως σε περίπτωση που δαγκώσουν σκυλιά ή και άλλα οικόσιτα ζώα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Herald.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε μετά από κλήσεις κατοίκων σχετικά με ρακούν που «συμπεριφέρονται παράξενα» και οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες εάν δουν κάποιο τέτοιο ζώο, να τους καλέσουν.

Οπαδός του Τσίπρα κάνει..."γήπεδο" τα εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας! [Βίντεο]

Το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, αλλά κι άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού όμως, η κάμερα έπιασε έναν φανατικό υποστηρικτή του, ο οποίος επέλεξε έναν μάλλον...ανορθόδοξο τρόπο να εκφράσει την εκτίμησή του, συνδυάζοντας την με την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει "Mama"! [Βίντεο]

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte με αρκετούς καλλιτέχνες, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος ή, χάριν συντομίας «Ύπο», ο οποίος είναι εκ των συντελεστών του viral hit «Μαμά», το οποίο σπάει τα κοντέρ στο YouTube.

Και αφού ανέβασε αρκετά stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, έφτασε η ώρα να εξηγήσει και στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά». «Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος», ακούγεται σε ένα story στο Instagram να εξηγεί ο ράπερ στον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Γεωργούλη να βρίσκεται δίπλα τους.

Βεβαίως, δεν παίρνουμε όρκο τι ακριβώς κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, αν και έδειξε να γνωρίζει και αυτός το τραγούδι που έχει γίνει φαινόμενο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share