Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Οπαδός του Τσίπρα κάνει..."γήπεδο" τα εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας! [Βίντεο]

"Και γήπεδο στην Πανάθα"

16 Μαΐου 2019 11:50
Οπαδός του Τσίπρα κάνει...

Το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, αλλά κι άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού όμως, η κάμερα έπιασε έναν φανατικό υποστηρικτή του, ο οποίος επέλεξε έναν μάλλον...ανορθόδοξο τρόπο να εκφράσει την εκτίμησή του, συνδυάζοντας την με την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει "Mama"! [Βίντεο]

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte με αρκετούς καλλιτέχνες, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος ή, χάριν συντομίας «Ύπο», ο οποίος είναι εκ των συντελεστών του viral hit «Μαμά», το οποίο σπάει τα κοντέρ στο YouTube.

Και αφού ανέβασε αρκετά stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, έφτασε η ώρα να εξηγήσει και στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά». «Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος», ακούγεται σε ένα story στο Instagram να εξηγεί ο ράπερ στον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Γεωργούλη να βρίσκεται δίπλα τους.

Βεβαίως, δεν παίρνουμε όρκο τι ακριβώς κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, αν και έδειξε να γνωρίζει και αυτός το τραγούδι που έχει γίνει φαινόμενο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share