Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει "Mama"! [Βίντεο]

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

16 Μαΐου 2019 11:19
Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte με αρκετούς καλλιτέχνες, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος ή, χάριν συντομίας «Ύπο», ο οποίος είναι εκ των συντελεστών του viral hit «Μαμά», το οποίο σπάει τα κοντέρ στο YouTube.

Και αφού ανέβασε αρκετά stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, έφτασε η ώρα να εξηγήσει και στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά». «Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος», ακούγεται σε ένα story στο Instagram να εξηγεί ο ράπερ στον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Γεωργούλη να βρίσκεται δίπλα τους.

Βεβαίως, δεν παίρνουμε όρκο τι ακριβώς κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, αν και έδειξε να γνωρίζει και αυτός το τραγούδι που έχει γίνει φαινόμενο.

Πηγή: Reader.gr

Η μεγάλη επίθεση του Sin Boy στον Αντώνη Κανάκη - «Tον μισώ, είναι ό,τι χειρότερο»! (Video)

Tα αιχμηρά σχόλια του τραγουδιστή!

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε πως μισεί τον Αντώνη Κανάκη, λέγοντας πως είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει, ενώ αναφέρθηκε και στην συλλήψη του για τα ναρκωτικά.

Ο τραγουδιστής ήταν πολύ αιχμηρός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2Night Show!

Ο Sin Boy έγινε γνωστός από το τραγούδι ΜΑΜΑ με τα σχεδόν 20 εκατομμύρια views στο Youtube, το οποίο ακούγεται παντού!

Αναφέρθηκε ανοιχτά επίσης για τις συλλήψεις του, δηλώνοντας πως: «παλιά οι μπάτσοι με γαμ..., αλλά τώρα μου ζητάνε αυτόγραφα και κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Αντώνη Κανάκη που έκανε σάτιρα στο ΜΑΜΑ. Ο Sin Boy ανέφερε πως μισεί τον παρουσιαστή τον Ράδιο Αρβύλα, καθώς: «Είναι ό,τι χειρότερο. Δεν έχει χιούμορ και τον λιντζάρω. Έκανε το ΜΑΜΑ αλλά δεν ήταν αστείος...».

Δείτε τα βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share