Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Συνέλαβαν τον Σπαιντερ Μαν!

Τι συνέβη;

13 Μαΐου 2019 18:22
Απίστευτο: Συνέλαβαν τον Σπαιντερ Μαν!

Όχι, όχι δεν διαβάζετε κάποιο περίεργο επεισόδιο κόμικ αλλά την πραγματικότητα. Ένας σκανταλιάρης Spiderman διέκοψε έναν αγώνα στις Φιλιππίνες και....τον συνέλαβαν!

Στην Ελλάδα οι εισβολείς σε αγωνιστικούς χώρους απολαμβάνουν την απόλυτη ασυλία αλλά στις Φιλιππίνες οι νόμοι είναι αυστηροί ακόμα και όταν οι εισβολείς έχουν «αθώα» κίνητρα όπως η περίπτωση ενός νεαρού άνδρα που εισέβαλε σε αγώνα μπάσκετ για το παγκόσμιο κύπελλο του 2019.

Ο...Spiderman μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να στείλει το μήνυμα του. Δυστυχώς για αυτόν ακόμα και η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο έγινε με άσχημο τρόπο.

«Ψηφίστε! Αγάπη!»

Ο Φελιζάρτα Κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε «Ψηφίστε! Αγάπη!» συγκρούστηκε με το κέντρο του γηπέδου με τον παίκτη του Σαν Μιγκέλ Τζουν Μαρ Φαγιάρντιο. Μάλιστα χωρίς να το θέλει χτύπησε και τη μπάλα που είχε υπό τον έλεγχο του ο μπασκετμπολίστας και ο αγώνας διακόπηκε.


Είχε και δύο συνεργούς
Η ασφάλεια της αρένας και οι αστυνομικοί έτρεξαν γρήγορα πάνω του. και συνέλαβαν τον σπάιντερμαν που λίγα λεπτά αργότερα αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον Πάολο Φελιζάρτα. Μάλιστα συνελήφθησαν άλλοι δύο συνεργοί του εκ των οποίων ο ένας θα βιντεοσκοπούσε το εγχείρημα του, ενώ ο δεύτερος ήταν και αυτός ντυμένος με την στολή του σούπερ ήρωα.

«Επεσε πάνω μου ο μπασκετμπολίστας»!
«Ηθελα απλώς να στείλω ένα μήνυμα επειδή είναι οι εκλογές στη χώρα», ανέφερε, ανέφερε ο Πάολο Φελιζάρτα στο rappler.com και συμπλήρωσε: «Θέλω απλώς να μεταδωσω σε όλους μας να δώσουμε αγάπη». Σχετικά με τη σύγκρουση που είχε με τον Μαρ Φαγιάρντο είπε: «Δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο αθλητής δε με είδε και έπεσε πάνω μου».

Απίστευτα σκηνικά: Άγριο ξύλο σε αγώνα πόλο! (video)

Ντροπιαστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν σε αγώνα πόλο στη Μόσχα, που μετατράπηκε σε αναμέτρηση… πυγμαχίας, με τον προπονητή της μίας ομάδας να πρωταγωνιστεί και να πέφτει... ξύλο!

Ο απίστευτος καβγάς ξέσπασε σε ερασιτεχνικό αγώνα πόλο, ανάμεσα στις ομάδες Μόσκβιτς και Καζάν.

Παίκτης άρχισε να λογομαχεί με τον προπονητή και του πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο.

Εκείνη τη στιγμή, ο προπονητής έχασε την ψυχραιμία του και πήδηξε σαν… καρατέκα στην πισίνα, πάνω στον συγκεκριμένο παίκτη.

Αμέσως άρχισαν να πέφτουν «βροχή» οι μπουνιές και παίκτες αμφότερων των ομάδων ενεπλάκησαν στη γενικευμένη σύρραξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share