Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Γυναίκα συνάντησε για πρώτη φορά την 104 ετών βιολογική της μητέρα!

Ξεκίνησε να την αναζητεί όταν ήταν 19 ετών!

10 Μαΐου 2019 22:49
Απίστευτο: Γυναίκα συνάντησε για πρώτη φορά την 104 ετών βιολογική της μητέρα!

Η 81χρονη Ιρλανδή, συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή της τη μητέρα της που είναι 104 χρονών όπως γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η Εϊλίν Μακίν μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο Bethany Home στο Δουβλίνο και δεν είχε ποτέ συναντήσει τη βιολογική της μητέρα.

Νωρίτερα φέτος ένας γενεαλόγος της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει ότι την εντόπισε στη Σκωτία. Εκείνη ταξίδεψε τον περασμένο μήνα και συνάντησε επιτέλους την μητέρα της Ελίζαμπεθ.

«Πήγα να την γνωρίσω και είναι η πιο γλυκιά γυναίκα, υπέροχη οικογένεια και μου έκαναν θερμή υποδοχή» είπε στον σταθμό. Όπως περιέγραψε, όταν μπήκε στο σπίτι της μητέρας της εκείνη διάβαζε εφημερίδα. «Της είπα ότι είμαι από την Ιρλανδία και μου απάντησε "Γεννήθηκα στην Ιρλανδία".

Μετά της είπα "Ξέρεις, είμαι η κόρη σου" και εκείνη σήκωσε το βλέμμα και μου έπιασε το χέρι» δήλωσε η Εϊλίν στον σταθμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, τώρα ανακάλυψε ότι έχει δύο ετεροθαλείς αδελφούς.

Φρίκη στην Αμαλιάδα: 16χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον αδελφό και τον θείο της!

Η μικρή έχει φύγει το τελευταίο διάστημα από το σπίτι της, ενώ φέρεται να κατήγγειλε πως κατά το 2018, ο θείος και ο αδερφός της την έχουν βιάσει.

Ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει σπίτι της καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με τον φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα,έμαθαν τους λόγους που έφυγε από το σπίτι της. Όπως φέρεται να είπε να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που κατήγγειλε εμπλέκοντας τα δύο συγγενικά της πρόσωπα, τον θείο και τον αδελφό της.

Τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σοκ στον Βόλο: 35χρονος προσπάθησε να βιάσει 25χρονη!

Ποινή φυλάκισης 5 χρόνων επέβαλε την Τρίτη (8/5) το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 35χρονο Βολιώτη, που κατηγορούταν για απόπειρα βιασμού σε βάρος 25χρονης σήμερα, τον Ιούλιο του 2014, σε κεντρικό σημείο του Βόλου.

Σε πρώτο βαθμό το Κακουργιοδικείο (ΜΟΔ) Καρδίτσας τού είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 6 χρόνων.

Στον καταδικασθέντα αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Ο 35χρονος αρνήθηκε την κατηγορία.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η απόπειρα βιασμού φέρεται να είχε γίνει ξημερώματα, έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ Βόλου, όταν η 25χρονη σήμερα κοπέλα, επέστρεφε από διασκέδαση με τις φίλες της, όπου κάποια στιγμή εκείνες αποχώρησαν και η κοπέλα έμεινε μόνη της.

Ο δράστης φέρεται να είχε πλησιάσει την κοπέλα από πίσω, χωρίς να τον αντιληφθεί της είχε κλείσει το στόμα, την είχε ρίξει κάτω και είχε προσπαθήσει να τη βιάσει.

Τότε, η κοπέλα, που ήταν φοιτήτρια, είχε αρχίσει να φωνάζει, με αποτέλεσμα περαστικοί οδηγοί να ακούσουν τις φωνές της και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share