Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα καλλιστεία των γυναικείων φυλακών τις Βραζιλίας!

Η ανάδειξη της Miss Talavera Bruce

3 Μαΐου 2019 16:51
Τα καλλιστεία των γυναικείων φυλακών τις Βραζιλίας!

Για 13 χρόνια μια από τις πιο σκληρές φυλακές της Βραζιλίας διοργανώνει καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Talavera Bruce ή αλλιώς τη Μις των Φυλακών του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το Instituto Penal Talavera είναι η μόνη φυλακή γυναικών υψίστης ασφαλείας, στην πόλη, όπου οι κρατούμενες εκτίουν ποινές έως και ισόβιας κάθειρξης για δολοφονία, απάτη και διακίνηση ναρκωτικών.

Αλλά για μια μέρα κάθε χρόνο, μια χούφτα γυναικών κρίνεται σε κάτι άλλο εκτός από τα εγκλήματά τους: «την ομορφιά και τη στάση τους», καθώς αγωνίζονται για την πρώτη θέση και το τίτλο της Μις Talavera Bruce – ή «TB Girl».
Από τις εκατοντάδες κρατούμενες στη φυλακή, μόνο 10 μπορούν να διαγωνιστούν και η επιλογή βασίζεται στην ομορφιά αλλά και την γενική συμπεριφορά τους. Εκτός από το ντύσιμο, τη φροντίδα των μαλλιών και του μακιγιάζ τους, η εκδήλωση προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να δουν αγαπημένα μέλη της οικογένειας κάπου εκτός από την αίθουσα επισκέψεων – και σε ορισμένες περιπτώσεις οι διαγωνιζόμενες είναι από τις λίγες που θα μπορέσουν να δουν τα παιδιά τους απο κοντά.

Η φετινή νικήτρια των καλλιστείων είναι μια γυναίκα που καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία του εραστή της – και τώρα θέλει να αποτελέσει πρότυπο, να εκτίσει την ποινή της και να αλλάξει την ζωή της.

https://rumble.com/embed/u4.v4ce6z/

Μάθημα ζωής: 18χρονη καλλονή με προσθετικό πόδι έφτασε στον τελικό των καλλιστείων!

Στις 3 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ιταλία συμπεριλήφθηκε Κιάρα Μπόρντι, η οποία μπορεί να μην κέρδισε το στέμμα, κέρδισε ωστόσο αδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις και έστειλε ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, ζωής και δύναμης.

Η 18χρονη έχει προσθετικό πόδι, αφού είχε υποστεί ακρωτηριασμό του άκρου έπειτα από ατύχημα με το ποδήλατό της, όταν ήταν 13 χρόνων.

Τις τελευταίες μέρες, η Μπόρντι δέχθηκε προσβολές και επιθέσεις στα social media, με κάποιους χρήστες να την κατηγορούν ότι συμμετέχει στα καλλιστεία και θα ψηφιστεί εξαιτίας της αναπηρίας της.

«Εμένα μπορεί να μου λείπει ένα πόδι, αλλά εσάς σας λείπει καρδιά και μυαλό» ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook. «Δεν με νοιάζει να νικήσω αλλά να δείξω στον κόσμο πως η ζωή είναι όμορφη κι όταν κάποιος ξαναγεννιέται έπειτα από ένα δραματικό γεγονός».

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Carlotta Maggiorana.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share