Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν κοπροσκυλιάζει! Τι κάνει τους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου!

Κλάμα!

26 Απριλίου 2019 09:03
Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν κοπροσκυλιάζει! Τι κάνει τους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου!

Πέτρος Γαϊτάνος: Ο επίσημος τραγουδιστής της Ορθοδοξίας, βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Όχι μόνο το Πάσχα όπως πάρα πολλοί πιστεύατε.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο άρθρο το βρήκαμε στο gazzetta.gr!

Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν κοπροσκυλιάζει! Τι κάνει τους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου!

Μια ματία στην γεμάτη μυστήριο ζωή του Πέτρου Γαϊτάνου. Ανά μήνα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Μήνας νεκρός για τον Πέτρο. Τα Φώτα δεν τον αγγίζουν. Ο Πέτρος δεν ψέλνει ποτέ δίπλα στη θάλασσα γιατί από την υγρασία φριζάρει το μαλλί του και είναι μια ζούγκλα κάθε πρωί που ξυπνάει. Μάλιστα δεν παρακολουθεί τις βουτιές για τον Σταυρό ούτε από την τηλεόραση, γιατί δεν μπορεί να βλέπει ημίγυμνους γυμνασμένους άντρες να παλέυουν στην ακροθαλασσιά παρέα με τον Γκλέτσο. Του θυμίζει την δήλωσή του για το ψάρι που ψήνεται και από τις 2 πλευρές και είναι αμαρτία να κάνεις τέτοιες σκέψεις..

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Κατάθλιψη! Για δύο λόγους. Είναι η γιορτή των ερωτευμένων και όλου ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα αρκετός κόσμος κάνει προγαμιαίο σεξ σαν τα σκυλιά. Δεν θέλει καν να σκέφτεται αυτή την αμαρτία. Επίσης, επειδή είναι η γιορτή των ερωτευμένων, και του θυμίζει την μοναδική επιτυχία (εκτός εκκλησίας) που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του. Μια νερόβραστη μπαλάντα του Σταμάτη Σπανουδάκη, πριν ακόμα αυτός να αρχίσει να πηγαίνει στα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Μήνας "εθνικής παλιγγενεσίας" και τον πιάνουν τον Πέτρο τα πατριωτικά του και αναστατώνεται. Επίσης είναι ο μήνας που συνήθως αρχίζει η Σαρακοστή και έρχεται το Πάσχα και ο Πέτρος δεν κρατιέται με τίποτα. Γαργάρες με φρέσκα αυγά ημέρας, πρωινό ξύπνημα και τζόκινγκ, καμιά κάμψη και κάναν ραχιαίο! Επίσης μην το ξεχάσει, ραντεβού για ανταύγιες στον τόνο "πυρόξανθο σαντρέ, το Χριστιανικό".

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

(BEST MONTH EVER)

ΜΑΙΟΣ

Ρούχλα. Χαλαρός στον καναπέ, με αγγουράκια στα μάτια για να φύγουν οι κύκλοι από το ξενύχτι και τις Ακουλουθίες. Επίσης αρκετές επισκέψεις στην Τράπεζα (την Αγία όπως την λέει χαριτολογώντας, ξέροντας ότι είναι και λίγο αμαρτία) για να δει αν πιστώθηκε ο λογαρισμός από τα τόσα εξτραδάκια. Επίσης συνεχείς συνάντησεις με τον λογιστή του για να δουν πως θα δηλώσουν τις ...δωρεές από τα μοναστήρια στο Ε1 χωρίς να τους πάρει χαμπάρι ο Τσακαλώτος. Ερευνά ξανά το σενάριο να ανοίξει offshore στον Άγιο Μαυρίκιο, που επειδή είναι Άγιος δεν είναι και πολύ αμαρτία. Άσε που όλο και κάποιο πανηγύρι θα έχει και μπορεί να βγάλει και κανά ψιλό.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Απορρίπτεται ξανά η πρότασή του να τραγουδίσει στα βραβεία του MAD, mashup το "Take me to church" μαζί με το "Τσιπάκι" των Παπαροκάδων. Μάλιστα, οι άνθρωποι του μουσικού καναλιού αυτή την φορά τον ενημερώνουν ότι το τραγούδι δεν λέει ακριβώς "πάμε στην εκκλησία να κοινωνήσουμε", αλλά στην ουσιά είναι ένας γκέι ύμνος όπου ένας άντρας ανυπομονεί πότε θα ανέβει τα σκαλία της εκκλησίας με τον αγαπημένο του. Μόλις το μαθαίνει ο Πέτρος, κατεβάζει την αφίσα του Hozier από το δωμάτιό του και παίρνει τηλέφωνο τον Παπατσάκαλο να τον αφορίσουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ

(Στον Άγιο Μαυρίκιο για την δουλίτσα που λέγαμε πριν).

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Μπερδεμένος μήνας για τον Πέτρο. Ναι μεν είναι μεγάλη γιορτή για τον Χριστιανισμό καθώς είναι η Κοίμηση Της Θεοτόκου, αλλά ο Πέτρος δεν έχει πολύ δουλειά! Και αυτό γιατί δεν μπορεί να πάει στην Τήνο (δες Ιανουάριο)! Οπότε αφού δεν έχει δουλειά, κάνει ότι κάνουν όλοι οι Έλληνες. Διακοπές. Κλείνει Facebook, παίρνει 2-3 καλά βιβλία να του κρατήσουν συντροφιά, συνήθως την "Αγία Γραφή" και τον "Αγών μου", και πάει για κάμπινγκ. Παρόλο που μπορεί η τσέπη του σηκώσει διακοπές σε ακριβά ριζόρτ, το κάμπινγκ του αρέσει γιατί γίνεται ένα με την φύση. Αφήστε που και η αίσθηση του να σκουπίζεσαι με με μωρομάντηλα του θυμίζει σκοινάκια στον στρατό και ξυπνάει ξανά μέσα του το πατριωτικό, Επίσης, επειδή και κιθάρα ξέρει και να ανάβει φωτιά. όλο και έχει τα ...τυχερά του.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Εντάξει, μια χαρά μήνας. Έχουμε την μεγάλη δεσποτική γιορτή της Χριστιανοσύνης στις 14 Σεπτεμβρίου. Είναι η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, και για τον Πέτρο είναι Πάσχα Part 2. Κάνει έξτραδάκια σε μέρη όπως το Άργος, η Δημοκρατία της Κυριακής ή η Εσπρέσσο, όποια από τις 2 εφημερίδες δεν τον έβαλε το Πάσχα, έχουν ένα Best Of το, και γενικά ο Πέτρος ζει κάπως σε έναν μίνι δημιουργικό οργασμό. Επίσης, είναι χαρούμενος γιατί μαθαίνει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε με το κανάλι του Αμαρουσίου για 3 ακόμα χρόνια.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Είναι ο μήνας που ο Πέτρος κανονίζει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Θα πάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στον Αρναούτογλου αισθάνεται καλά, γιατί στον Γρηγόρη η ατζέντα της συζήτησης είναι πάνω κάτω γνωστή: "γλυκιά ελπίδα για τον τόπο η χρυσή αυγή, αμαρτία η ομοφυλοφιλια, εντάξει μωρέ Γρηγόρη μην ξεχνάμε ότι η Χούντα έκανε δρόμους και πήγε ηλέκτρικό ρεύμα στο χωριό μου". Αν μάλιστα καταφέρει και κλείσει και μια Μπεκατώρου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ θα είναι κομπλέ. Δεν είναι σίγουρος όμως γιατί από τότε που η Μπεκατώρου πήγε και στον ΑΝΤ1, του το παίζει κάπως ιστορία. Αλλά ο Πέτρος είναι καλός Χριστιανός και την συγχωρεί. Θα την πάρει άλλη μια φορά τηλέφωνο. Αν δεν το σηκώσει θα πάει μέσω Καρατζαφέρη. Και τότε να δούμε, αν θέλει το Σοφάκι ας μην το σηκώσει.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Πεθαμένος μήνας. Μήνας που λόγω Πολυτεχνείου ο Πέτρος βλέπει παντού άπλυτους αριστερούς να πανηγυρίζουν που έριξαν την Χούντα. Η Πέτρος βρίσκεται συνέχεια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και βλέπουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ομιλίες του Παπδόπουλου. Άντε να περάσει αυτός ο κωλομήνας. Ο Πέτρος χάνει και 5 κιλά. Δεν κατεβαίνει μπουκιά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Μήνας των παθών για τον Πέτρο. Δεν του αρέσει καθόλου γιατί τότε γεννιέται ο Χριστός, ενώ του Πέτρου του αρέσει μόνο όταν πεθαίνει! Γιατί τι να ψάλλει τα Χριστούγεννα; Καμία ενορία δεν τον φωνάζει να πει το Happy Birthday! Εντωμεταξύ, τα Χριστούγεννα του Πέτρου του θυμίζουν τον Χρήστο Σαντικάι. Εκείνον τον πιτσιρικά που έμοιαζε σαν τον Ευαγγελάτο νάνο και καπάρωσε τους ψαλμούς και τους ύμνους των Χριστουγέννων. 3 χρόνια κατάρες του πήρε του Πέτρου να τον εξαφανίσει. Μάλιστα, ήταν τόσο δυνατές, που όχι μόνο ο μικρός δεν πέρασε 2 φορές στο X-Factor παρότι προσπάθησε, αλλά έκλεισε ακόμα και το Alter που τον προωθούσε!

Γενικά, Don't Fuck With Gaitanos.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share