Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aυτός ο καρχαρίας έγινε viral στην προσπάθειά του να φάει μια χελώνα!

Η ανάρτηση έγινε viral κερδίζοντας περισσότερα από 9.000 share!

24 Απριλίου 2019 15:57
Aυτός ο καρχαρίας έγινε viral στην προσπάθειά του να φάει μια χελώνα!

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχει γίνει viral απεικονίζει έναν πελώριο λευκο καρχαρία, ο οποίος πνίγηκε στην προσπάθειά του να φάει μία θαλάσσια χελώνα.

Ένας ψαράς από την Οσάκα της Ιαπωνίας, είχε βγει με το καράβι του για να ψαρέψει τόνο, όταν κάποιος στον ασύρματο ανέφερε πως είδε τον πελώριο καρχαρία.

«Άκουσα συζητήσεις στον ασύρματο πως υπήρχε ένας λευκός καρχαρίας που κολυμπούσε με μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα στο στόμα του», σημείωσε ο ψαράς.

«Άρχισαν να κάνουν πλάκα, έτσι δεν έδωσα περισσότερη σημασία», συμπλήρωσε, μέσω Facebook.

Την επόμενη ημέρα ο καρχαρίας εντοπίστηκε νεκρός, μπλεγμένος σε δίχτυα.

Οι ψαράδες που είχαν δει τον καρχαρία την προηγουμένη ημέρα, ανέφεραν ότι το ζώο φαινόταν να προσπαθεί να βάλει τη χελώνα στο στόμα του.

Η ανάρτηση έγινε viral κερδίζοντας περισσότερα από 9.000 share.

Αγρότες έκαναν σeξoυαλικά όργια με τις αγελάδες, τα άλογα και με μια κατσίκα της φάρμας (photos)

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλη φάρμα σε αγροτική περιοχή στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Τρεις αγρότες, ο Μάθιου Μπρουμπέικερ, ο Τέρι Ουάλας και ο Μαρκ Μίσνικοφ κατηγορούνται για κτηνοβασία από τις αρχές, κάτι που και οι ίδιοι παραδέχτηκαν.

Οι τρεις αγρότες κατηγορούνται ότι έκαναν εpωτικά τρίγωνα και κουαρτέτα με 12 ζώα από τη φάρμα, ανάμεσα τους και μια κατσικούλα.

Οι άνδρες έχουν ήδη προφυλακιστεί ενώ πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων στην περιοχή έχουν ξεσηκωθεί. Μάλιστα κάποιοι άλλοι αγρότες από διπλανές φάρμες ζήτησαν να υιοθετήσουν τα κακοποιημένα ζώα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της αστυνομίας έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στην περιφραγμένη φάρμα. Μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν στο σπίτι και δεν βρήκαν κανένα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε έναν από τους σταύλους όπου έπιασαν στα πράσα τους τρεις αγρότες γυμνούς να κάνουν σeξ με ένα άλογο. Αμέσως τους συνέλαβαν.

Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες παραδέχτηκαν ότι έκαναν εpωτικά oργια με τα άλογα τις αγελάδες και την κατσικούλα της φάρμα. Και όλα αυτά τα έκαναν επί 4 χρόνια.

Στη φάρμα ζούσε και ένα μικρό αγόρι το οποίο οι τρεις αγρότες εξανάγκαζαν να παρακολουθεί τα oργια τους.

Όλοι τους κινδυνεύουν με βαριές ποινές φυλάκισης λόγω των νόμων της πολιτείας της Πενσιλβάνια, ενώ σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τουλάχιστον 1000 περιστατικά κτηνοβασίας συμβαίνουν κάθε χρόνο σε αγροτικές φάρμες των ΗΠΑ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share