Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Απίστευτο: Aυτή η γυναίκα κατάφερε να φάει 360 κοτομπουκιές!

15.300 θερμίδες!

24 Απριλίου 2019 13:10
Απίστευτο: Aυτή η γυναίκα κατάφερε να φάει 360 κοτομπουκιές!

Και μάλιστα μέσα σε 1 ώρα και 15 λεπτά.
Θα μπορούσες να πεις πως ένας άνθρωπος δεν θα επιζούσε μετά από αυτό. Να όμως που η διάσημη YouTuber, Molly Schuyler, αποφάσισε να μην διδάξει και να πει ναι στην πρόκληση της τηγανητής κοτομπουκιάς. Και τα κατάφερε.

undefined

Η Schuyler κατάφερε να καταβροχθίσει μέσα σε μία ώρα και1 5 λεπτά, 360 chicken nuggets! Δηλαδή 15.300 θερμίδες. Δες το βίντεο!

Η απίστευτη μεταμόρφωση της 8χρονης που ζύγιζε 190 κιλά! Ήταν το παχύτερο παιδί στον κόσμο...

Η απίστευτη μεταμόρφωση της 8χρονης που ζύγιζε 190 κιλά! Ήταν το παχύτερο παιδί στον κόσμο...

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με την μεταμόρφωση της 8χρονης που ζύγιζε 190 κιλά...

Το να είναι κάποιος αδύνατος και να διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάλιστα μια έρευνα του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) το 2014 είχε αποκαλύψει ότι το 17% των παιδιών ηλικίας 2 έως και 18 είναι υπέρβαρα.

Η 8χρονη Jessica Leonard άνηκε σε αυτή την κατηγορία αφού ζύγιζε 190 κιλά με αποτέλεσμα να θεωρείται το παχύτερο παιδί στον κόσμο.

παχύσαρκο κορτίτσι

Η μητέρα της είχε αναφέρει σε συνέντευξη ότι η Jessica έτρωγε συνεχώς, τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο ώρες, και κάθε φορά που προσπαθούσε να την σταματήσει χαλούσε τον κόσμο με τις φωνές της.

Δεν ήταν έκπληξη όταν το υπερβολικό βάρος άρχισε να της προκαλεί προβλήματα υγείας. Δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε καν να σταθεί με αποτέλεσμα να μπουσουλάει στο πάτωμα και να μην μπορεί να πάει στο σχολείο. Όμως η κατάσταση χειροτέρεψε και η Jessica ανέπτυξε ξαφνικά αναπνευστικά προβλήματα και έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Εκεί για καλή της τύχη επενέβησαν κοινωνικοί λειτουργεί από την υπηρεσίες προστασίας νέων και αποφάσισαν να την στείλουν σε ένα ειδικό καμπ αδυνατίσματος. Η μεταμόρφωση ήταν πραγματικά απίστευτη αφού μετά από ένα πρόγραμμα δίαιτας, ειδικής διατροφής και άσκησης η Jessica κατάφερε να χάσει 140 κιλά.

παχύσαρκο κορτίτσι


 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share