Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγρότες έκαναν σeξoυαλικά όργια με τις αγελάδες, τα άλογα και με μια κατσίκα της φάρμας (photos)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

24 Απριλίου 2019 12:16
Αγρότες έκαναν σeξoυαλικά όργια με τις αγελάδες, τα άλογα και με μια κατσίκα της φάρμας (photos)

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλη φάρμα σε αγροτική περιοχή στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Τρεις αγρότες, ο Μάθιου Μπρουμπέικερ, ο Τέρι Ουάλας και ο Μαρκ Μίσνικοφ κατηγορούνται για κτηνοβασία από τις αρχές, κάτι που και οι ίδιοι παραδέχτηκαν.

Οι τρεις αγρότες κατηγορούνται ότι έκαναν εpωτικά τρίγωνα και κουαρτέτα με 12 ζώα από τη φάρμα, ανάμεσα τους και μια κατσικούλα.

Οι άνδρες έχουν ήδη προφυλακιστεί ενώ πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων στην περιοχή έχουν ξεσηκωθεί. Μάλιστα κάποιοι άλλοι αγρότες από διπλανές φάρμες ζήτησαν να υιοθετήσουν τα κακοποιημένα ζώα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της αστυνομίας έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στην περιφραγμένη φάρμα. Μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν στο σπίτι και δεν βρήκαν κανένα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε έναν από τους σταύλους όπου έπιασαν στα πράσα τους τρεις αγρότες γυμνούς να κάνουν σeξ με ένα άλογο. Αμέσως τους συνέλαβαν.

Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες παραδέχτηκαν ότι έκαναν εpωτικά oργια με τα άλογα τις αγελάδες και την κατσικούλα της φάρμα. Και όλα αυτά τα έκαναν επί 4 χρόνια.

Στη φάρμα ζούσε και ένα μικρό αγόρι το οποίο οι τρεις αγρότες εξανάγκαζαν να παρακολουθεί τα oργια τους.

Όλοι τους κινδυνεύουν με βαριές ποινές φυλάκισης λόγω των νόμων της πολιτείας της Πενσιλβάνια, ενώ σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τουλάχιστον 1000 περιστατικά κτηνοβασίας συμβαίνουν κάθε χρόνο σε αγροτικές φάρμες των ΗΠΑ.

Πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς της China Eastern Airlines - Διαψεύδει η εταιρεία (βίντεο)

Για «κατασκευασμένο» βίντεο, που έχει στόχο να πλήξει την εταιρεία, κάνει λόγο η China Eastern Airlines, αναφερόμενη στο «καυτό» οπτικό υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει ένα πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, στο οποίο πρωταγωνιστούν υπάλληλοι της εταιρείας!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο Weibo και σε αυτό φαίνονται τουλάχιστον έξι γυμνοί αεροσυνοδοί να κάνουν σεξ και να χορεύουν στη Μαδρίτη.

Μετά το βίντεο με τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες που φέρονται να εργάζονται για την China Eastern Airlines, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για δικούς της εργαζομένους και πως το βίντεο έχει γυριστεί στην Αφρική.

Η αεροπορική εταιρεία επισημαίνει ότι εκείνοι που δημιούργησαν το βίντεο και το ανέβασαν στα social media, το έκαναν, με σκοπό να πλήξουν την φήμη της China Eastern Airlines.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share