Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάνεις στριφτό τσιγάρο; Τότε αυτό το θέμα είναι για σένα!

Δες γιατί...

21 Απριλίου 2019 11:43
Κάνεις στριφτό τσιγάρο; Τότε αυτό το θέμα είναι για σένα!

Πλέον το στριφτό τσιγάρο είναι πιο διαδεδομένο από το λεγόμενο βιομηχανικό. Ίσως λόγω οικονομικής κρίσης να έχει τέτοια ανάπτυξη. Αλλά πιστεύω ότι οι καπνιστές του στριφτού το γουστάρουν και για αυτό δεν το αλλάζουν.

Παρακάτω θα δεις τις 10 αλήθειες για όσους κάνουν στριφτό τσιγάρο

1. Η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτόν που στρίβει όρθιος με το ένα χέρι και σ’ αυτόν που χρησιμοποιεί μηχάνημα, είναι ανάλογη αυτής ανάμεσα σ’ έναν βασιλιά και το γελωτοποιό του.

2. Η μεγαλύτερη κιμπαριά ενός καπνιστή στριφτού είναι να σου δώσει ένα ολόκληρο «στικάκι» με φιλτράκια… Επειδή είναι τα πιο φτηνά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα σύνεργα.

3. Ο καπνιστής στριφτού θέλει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους καπνιστές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλά ότι ανάβει το δικό του με σπίρτο, επειδή «δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ…».

4. Φέτα λεμόνι στη θήκη, διατήρηση στο ψυγείο για φρεσκάδα, επανασφραγιζόμενα σακουλάκια, you name it. Ο στριφτοκαπνιστής είναι ρέκτης, όχι καμιά δευτεράτζα…

5. Αυτός που μαεστρικά βγάζει κανονικό τσιγάρο από τα υπολείμματα του καπνού, ηδονίζεται 100 φορές περισσότερο απ’ αυτόν που ανακαλύπτει ένα τελευταίο τσιγάρο σε ξεχασμένο πακέτο.

6. Κίτρινα δάκτυλα + καφέ δόντια = το απόλυτο γαλόνι. Το κάπνισμα στριφτού χωρίς φίλτρο είναι για αρχόντους, όχι για λινάτσες.

7. Αν το στριφτό σβήσει την ώρα που το καπνίζεις χωρίς να το έχεις κάνει πολύ σφιχτό και χωρίς να είσαι γκόμενα social smoker, παράτα το. Δεν είναι για ‘σένα.

8. Το στριφτό εκπέμπει μια εσάνς φοιτητίλας, καλλιτεχνίλας, ενίοτε και ψαγμενιάς, σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο, που δείχνει πολύ τυπικό και «τεχνοκρατικό».

9. Με τον καπνό στην κωλότσεπη δεν φοβάσαι να κάτσεις πουθενά.

10. Ο ελληνικός καφές δημιουργήθηκε για να πίνεται παρέα με στριφτό τσιγάρο. Νόμος.

Πως να κόψετε το κάπνισμα με 7 απλούς τρόπους!

Οι περισσότεροι από εσάς, αν όχι όλοι, έχετε κάνει έστω μια προσπάθεια στη ζωή σας να το κόψετε αλλά αποτύχατε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα υποκατάστατα νικοτίνης δεν βοηθούν στο να κόψετε για πάντα το κάπνισμα. Μερικοί τρόποι για να το καταφέρετε είναι οι εξής :

1.Πρώτα απ’όλα θα πρέπει να το θέλετε πραγματικά και να είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε για κάτι τέτοιο. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολη διαδικασία αλλά θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή...Να πιστέψετε ότι η απεξάρτηση από τη νικοτίνη θα σας φέρει τα οφέλη που επιθυμείτε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το κάνει...
2. Κόψτε το τσιγάρο μαχαίρι. Όσο δύσκολο κ αν ακούγεται ,το να κάνετε ένα τσιγάρο που κ που δεν βοηθάει .Επίσης, πείτε στους γύρω σας για αυτή σας την προσπάθεια για να σας βοηθήσουν και εκείνοι με τον τρόπο τους.

3. Μη σκέφτεστε ότι στερείστε το τσιγάρο. Προσπαθήστε να σκέφτεστε ότι δεν θέλετε να καπνίσετε,δεν το έχετε ανάγκη και το βασικότερο επαινέστε τον εαυτό σας και χαρείτε που δεν καπνίζετε.

4. Αποφύγετε τα μέρη όπου σας φέρνουν την επιθυμία για κάπνισμα. Όπως ποτά, ή καφέδες. Πηγαίνετε σε μέρη που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα όπως cinema ή θέατρο...

5. Αν για οποιοδήποτε λόγο συμβεί κάτι που θα σας κάνει να επιθυμείτε να καπνίσετε να ξέρετε ότι δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα το να ξεκινήσετε ξανά. Είναι όλα μια ιδέα στο μυαλό σας…

6. Ξεκινήστε δραστηριότητες που δεν κάνατε όσο καπνίζατε, τρέξιμο, γυμναστική ή έστω ξεκινήστε το περπάτημα. Από την αλλαγή στις αντοχές σας θα ξεκινήσετε να βλέπετε τη διακοπή του καπνίσματος με άλλο μάτι και θα κάνει και πολύ καλό στην ψυχολογία σας.

7. Τέλος, μαζέψτε τα λεφτά που θα χαλούσατε για τα τσιγάρα και αγοράστε κάτι που το θέλετε πολύ, θα σας δώσει μια ώθηση για να συνεχίσετε...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share