Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Τελικά είναι πλούσιος ο Σκρούτζ Μακ Ντακ;

Θα είχε λεφτά σήμερα;

19 Απριλίου 2019 08:02
Τελικά είναι πλούσιος ο Σκρούτζ Μακ Ντακ;

Η εικόνα του θρυλικού Σκρουτζ Μακ Ντακ να βουτάει στις χρυσές λίρες και να κάνει μπάνιο με αυτές είναι αναγνωρίσιμη σε όλο το πλανήτη.

Το Forbes, έκατσε και μελέτησε τις εικόνες από τα κόμικ και υπολόγισε πόσες λίρες υπάρχουν στο θησαυροφυλάκιο του αγαπημένου τσιγκούνη.

Το 2011 είχε 44,1 δις.δολάρια, ενώ με την άνοδο του χρυσού κατά 30%, η περιουσία του έφτασε τα 65,4 δις δολάρια.

Μέσα σε όλα αυτά υπολογίστε και την ακίνητη περιουσία του, αφού η περιοχή που είχε σπίτια αναβαθμίστηκε και πήρε προστιθέμενη αξία.

Έτσι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ είναι ο πλουσιότερος φανταστικός ήρωας όλων των εποχών.

μακ ντακ λεφτά

Συναγερμός: Εάν βρείτε usb σε έναν τοίχο μην το τραβήξετε!

Συναγερμός: Εάν βρείτε usb σε έναν τοίχο μην το τραβήξετε!

Ποιος ξέρει τι μυστικά μπορεί να κρατήσει ένα απλό memory stick; Οι απατεώνες τα χρησιμοποιούν, καθώς γίνονται όλο και πιο δημιουργικοί για να κλέψουν τα δεδομένα σας και να βλάψουν τα gadgetσας.

Σε αυτό το βίντεο, θα μάθετε τι κίνδυνο μπορεί να ενέχει ένα φλασάκι που βγαίνει από έναν τοίχο και πώς μπορεί να βλάψει τα δεδομένα και την ασφάλειά σας και γιατί δεν πρέπει ποτέ να το πάρετε από τον δρόμο. Οι απατεώνες στοχεύουν στην ανθρώπινη περιέργεια.

Το «Dead Drop» είναι ένα παγκόσμιο έργο τέχνης που δανείστηκε μερικά κόλπα από τον κόσμο της κατασκοπείας.

Είναι ουσιαστικά, η τοποθέτηση κρυμμένου υλικού σε προεπιλεγμένη τοποθεσία για να το βρει κάποιος χωρίς να γίνει συνάντηση. Η τεχνική αυτή επίσημα γεννήθηκε από τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών κατά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ο καλλιτέχνης Aram Bartholl από το Βερολίνο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα «ανώνυμο, offline, δίκτυο κοινής χρήσης αρχείων σε δημόσιο χώρο» και ξεκίνησε το έργο του «Dead Drop». Με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ανταλλάξουν εμπιστευτικές πληροφορίες με άλλους, κρύβοντας memory sticks σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 1.500 dead drops σε όλο τον κόσμο. Θυμηθείτε ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να συνδέσετε κάποιο τυχαίο USB stick στον υπολογιστή σας.

Οι εγκληματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τέχνασμα «lost» memory sticks για να αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες, στους κωδικούς πρόσβασής σας και σε άλλα σημαντικά δεδομένα. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας. Τα USB sticks στο mail περιέχουν επίσης κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να βλάψει σοβαρά τον υπολογιστή σας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share