Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

KOYIZ: Μπορείτε να εντοπίσετε τον σκύλο ανάμεσα στις αγελάδες σε αυτό το νέο σκίτσο;

Τον βρήκατε;

16 Απριλίου 2019 17:02
KOYIZ: Μπορείτε να εντοπίσετε τον σκύλο ανάμεσα στις αγελάδες σε αυτό το νέο σκίτσο;

Τα κουίζ με τα κρυμμένα ζώα είναι κάτι καινούργιο στο διαδίκτυο που κατά καιρός βλέπουμε συνεχώς να αλλάζουν μορφές. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε πολλές αγελάδες που κρυμμένος είναι ένας σκύλος ανάμεσα τους.

Εμείς συλλέγουμε και δημοσιεύουμε όλα τα νέα τέτοια περίεργα σκίτσα και στο τέλος δημιουργούμε μια συλλογή με όλα αυτά για να μην χάνετε ούτε ένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμη. Σίγουρα αποτελεί μια νέα διαδικτυακή μόδα όσον αφορά τα κουίζ που μας χαρίζει λίγα λεπτά χαλάρωσης αλλά και λειτουργίας του εγκεφάλου μας. Ποια γλώσσα πρέπει να μάθεις - Κάνε το τεστ για να μάθεις!

Μπορείτε να βρείτε χωρίς να κοιτάξετε που κρύβετε ο σκύλος;



Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα αυτή έχει σχεδιαστή έτσι από έναν σκιτσογράφο έτσι ώστε να μας μπερδέψει και στις ουσία να τα κάνουμε να τα παρατήσουμε και να δούμε την λύση. Είναι όμως και μια ομάδα ανθρώπων που η παρατηρητικότητα τους είναι αυξημένη και αμέσως θα πέσει το μάτι τους στο στοιχειό που διαφέρει μέσα στο σκίτσο.

Κάνε το πιο ''έξυπνο'' τεστ IQ για να δεις σε τι επίπεδο είσαι!

Αυτό το τεστ IQ είναι σίγουρα διαφορετικό από όλα τα άλλα. Κάτι που το κατάλαβε καλά ο ψυχολόγος Shane Frederick και αποφάσισε να φτιάξει ένα, το οποίο έχει μόλις 3 και από το 2003 που το έφτιαξε, έχουν κληθεί να το απαντήσουν 3.428 άτομα, σε 35 διαφορετικές εργασίες.

Παρά το γεγονός οτι σε αυτές συμμετείχαν μαθητές του Yale και του Harvard, μόλις 17% κατάφερε να το απαντήσει σωστά.

Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής:

Ένα ρόπαλο και μία μπάλα κοστίζουν 1.10 δολάρια. Το ρόπαλο κάνει 1 δολάριο παραπάνω από την μπάλα. Πόσο κάνει η μπάλα;


Σε ένα εργοστάσιο, 5 μηχανήματα, χρειάζονται 5 λεπτά για να φτιάξουν 5 τροχούς. Πόση ώρα θα χρειαστούν 100 μηχανήματα για να φτιάξουν 100 τροχούς;
Σε μία λίμνη υπάρχει ένα μέρος που είναι καλυμμένο με νούφαρα, τα οποία καθημερινά διπλασιάζουν τον χώρο που καταλαμβάνουν. Αν χρειάζονται 48 ημέρες για να καλύψουν όλη την λίμνη, πόσες χρειάζονται για να καλύψουν την μισή;
Αν έχει απαντήσει στην πρώτη ερώτηση 10 σεντς, στην δεύτερη 100 λεπτά και στην τρίτη 24 μέρες, τότε συγχαρητήρια. Κάνατε λάθος!



 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share