Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Σάκης Ρουβάς: Τι σχέση έχει ο τραγουδιστής με την καταστροφή στην Παναγιά των Παρισίων!

Το γνωρίζατε;

16 Απριλίου 2019 08:53
Σάκης Ρουβάς: Τι σχέση έχει ο τραγουδιστής με την καταστροφή στην Παναγιά των Παρισίων!

Σοκαρισμένος είναι ο πλανήτης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγιά των Παρισίων!

Οι περισσότεροι έχουμε ταυτίσει τον Ναό της Καθολικής Εκκλησίας με το "παιδικό" της Disney και τον ρόλο του Κουασιμόδου! Ξέρετε όμως ποιος Έλληνας είχε χαρίσει την φωνή του στον Γάλλο ήρωα;

Στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά «Κουασιμόδος» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης αφού πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της εγχώριας showbiz.

Στην «Παναγία των Παρισίων» όμως, την αγαπημένη,κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, αποδίδει στα ελληνικά τη φωνή του βασικού ήρωα της ταινίας.

Ο καλλιτέχνης αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά ο οποίος χαρίζει τη φωνή του στην ελληνική μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας.

Σάκης Ρουβάς: Τι σχέση έχει ο τραγουδιστής με την καταστροφή στην Παναγιά των Παρισίων!

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική φορά που ο γνωστός τραγουδιστής-παρουσιαστής και ηθοποιός έχει χαρίσει τη φωνή του σε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ο Σάκης Ρουβάς κρύβεται επίσης πίσω από τη φωνή του Κεραυνού Μακουίν στις ταινίες «Cars» και «Cars 2» που έχουν λατρέψει ουκ ολίγα παιδιά.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο-απόσπασμα από την ταινία «Παναγία των Παρισίων» με τον λατρεμένο Κουασιμόδο πίσω από τον οποίο κρύβεται ο Έλληνας καλλιτέχνης.

Παναγιά των Παρισίων: Τα δάκρυα του Κουασιμόδου για την καταστροφή! Η φωτογραφία που έγινε viral

Σοκάρει η πυρκαγιά στην Παναγιά των Παρισίων και οι εικόνες που κόβουν την ανάσα και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Με δάκρυα και πίκρα «υποδέχτηκε» ολόκληρος ο κόσμος τις εικόνες καταστροφής από την Παναγία των Παρισίων, ενώ viral έχει γίνει στα social media, ένα συγκινητικό σκίτσο που δείχνει τον Κουασιμόδο να κρατάει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του Παναγία των Παρισίων και να κλαίει.

Υπενθυμίζεται ότι στο ναό πραγματοποιούνταν εργασίες ανακαίνισης, με σκαλωσιές σε τμήματά του, κι ορισμένα από τα περίφημα μπρούτζινα γλυπτά του είχαν αφαιρεθεί την περασμένη εβδομάδα για συντήρηση.

Η Παναγία των Παρισίων, που άρχισε να οικοδομείται το 1163 και ολοκληρώθηκε περίπου έναν αιώνα αργότερα, θεωρείται υπόδειγμα της γαλλικής γοτθικής εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής.

undefined

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share