Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Είδαν ξαφνικά πορnό σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου!

Κι όμως συνέβη!

13 Απριλίου 2019 14:05
Αδιανόητο: Είδαν ξαφνικά πορnό σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου!

Που να το φανταζόντουσαν όσοι περίμεναν στην αίθουσα αναμονής στην Κίνα ότι θα έβλεπαν πορνό στις τηλεοράσεις του νοσοκομείου!

Κι όμως αυτό το περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα με τους ασθενείς να φεύγουν έκπληκτοι, όταν είδαν ξαφνικά πορνό στις τηλεοράσεις όσο περίμεναν για την επίσκεψή τους στον οδοντίατρο!

Να σας θυμίσουμε το Έπος: Έκανε αυτοσχέδιο διάδρομο γυμναστικής! Δεν φαντάζεστε!

Κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα βίντεο που γυρίστηκε από μια αυτόπτη μάρτυρα που ακούγεται να λέει σχετικά με το πορνό: «Είμαι στο νοσοκομείο Τσανγκ’αν. Τι παίζουν πρωί πρωί; Είναι υπερβολικό».


Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε στην ιστοσελίδα πως η αστυνομία ερευνά το θέμα και δήλωσε πως οι αξιωματικοί έλεγξαν τον σχετικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων και των συσκευών Wi-Fi, αλλά δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τον ένοχο.

Το πορνό είναι παράνομο στην Κίνα, όπου οι αρχές κάνουν τακτικά ελέγχους στο διαδικτυακό περιεχόμενου!

Ακροβάτης κόβει την ανάσα: Έχασε την ισορροπία του σε ύψος 1.000 μέτρων! (Video)

Αν τα ύψη σας κάνουν να νιώθετε άβολα, ίσως δεν θα πρέπει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο φαίνεται το πάθημα που παραλίγο να κοστίζει τη ζωή ενός ακροβάτη.

Ο λόγος για τον Espen Hatleskog από τη Νορβηγία, ο οποίος έχασε την ισορροπία του τη στιγμή που περπατούσε σε σκοινί και σε ύψους… 1.000 μέτρων.

Βέβαια, το σκοινί ασφαλείας αποδείχθηκε ότι ήταν σωτήριο!

Nα σας θυμίσουμε κάτι επίσης Σοκαριστικό! Περπάτησε στο μακρύτερο ακροβατικό σκοινί του κόσμου (video)

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share