Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σλοβακία: Σοκολάτα, βάρους 97 κιλών, σπάει όλα τα ρεκόρ!

Η όγδοη διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ σοκολάτας!

12 Απριλίου 2019 14:39
Σλοβακία: Σοκολάτα, βάρους 97 κιλών, σπάει όλα τα ρεκόρ!

Οι σοκολατοποιοί της "Gorenjka", μιας εταιρείας με μακρά παράδοση στον συγκεκριμένο τομέα της σοκολάτας και κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς τόσο στη Σλοβενία, όσο και σε αγορές του εξωτερικού!

Η σοκολάτα έχει ως βασικά συστατικά τη σοκολάτα γάλακτος και τα φουντούκια για να το δοκιμάσουν οι επισκέπτες του φεστιβάλ, αύριο, Σάββατο 13 Απριλίου.

Η όγδοη διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ σοκολάτας που αρχίζει σήμερα στην Ραντοβλίτσα (Radovljica), θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν προϊόντα σοκολάτας από περίπου 40 σοκολατοποιΐες από τη Σλοβενία, την Κροατία και την Ιταλία!

Να σας θυμίσουμε οτι στο Στο Μιλάνο έφτιαξαν το μεγαλύτερο πανετόνε στον κόσμο!


Νέες τεχνικές παρασκευής σοκολάτας και καινούριες ποικιλίες όπως η ροζ σοκολάτα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ!

Φέτος, το φεστιβάλ σοκολάτας περιλαμβάνει περισσότερες εκδηλώσεις για παιδιά και θα προσπαθήσει να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό "αποτύπωμά" του, χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα ή και επαναχρησιμοποιήσιμα κύπελλα από ζαχαροκάλαμο για τις ανάγκες των επισκεπτών.

Η σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής, αλλά οι πρόσφατες τάσεις δείχνουν την αυξανόμενη ζήτηση για σκούρη σοκολάτα.

Έφτιαξαν 11.000 πίτσες σε 12 ώρες και κατάφεραν να μπουν στα ρεκόρ Γκίνες!

Πόσες πίτσες μπορείτε να φτιάξετε σε 12 ώρες;

Οι Αργεντίνοι μάστερς της πίτσας έψησαν 11.000 πίτσες, στο Μπουένος Άιρες την περασμένη Κυριακή, προσπαθώντας να πετύχουν ένα νέο Ρεκόρ Γκίνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Μερομήνια μίλησαν: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share