Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα Γουινέα: Eθνικό πρόβλημα οι μεγεθύνσεις πέ@υς με σιλικόνη!

Τουλάχιστον 500 περιστατικά καταγράφηκαν σε νοσοκομεία!

12 Απριλίου 2019 08:31
Νέα Γουινέα: Eθνικό πρόβλημα οι μεγεθύνσεις πέ@υς με σιλικόνη!

Εθνικό πρόβλημα ανακήρυξαν οι αρχές της Παπούας-Νέας Γουινέας τις επικίνδυνες μεγεθύνσεις πέους μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα με άνδρες που οδήγθηκαν στο νοσοκομείο αφού έκαναν ενέσεις με διάφορα υλικά σε μια προσπάθεια να μεγαλώσουν τον ανδρισμό τους.

Σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο Port Moresby μέσα στα τελευταία δύο χρόνια οι συνάδελφοί του έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον 500 περιστατικά ανδρών που προκάλεσαν δυσμορφία και δυσλειτουργία στα πέη τους.

Να σας θυμίσουμε Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μέγεθος του πέους!

«Έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Και αυτό αφορά όσους εμφανίζονται στα νοσοκομεία. Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα έχουν πάθει την ίδια ζημία και δεν το έχουν ανακοινώσει» δήλωσε χειρουργός στο νοσοκομείο. «Μόνο σήμερα είδα επτά τέτοια περιστατικά» πρόσθεσε.

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς που προσήλθαν σε νοσοκομείο για θεραπεία ήταν ηλικίας 18-45 ετών μολονότι έχουν καταγραφεί και περιστατικά 16χρονων αλλά και ανδρών άνω των 55 ετών.

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους για τους άνδρες και ποιο για τις γυναίκες;

Πολλές φορές έχει τεθεί το ερώτημα "ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος του πέους" και κάθε φορά οι απαντήσεις ποικίλουν! Εννοείται ότι άλλες απαντήσεις δίνουν οι γυναίκες και άλλες οι άνδρες και αυτό είναι που το κάνει πιο διασκεδαστικό!

Αυτή τη φορά, την απάντηση δίνει μεγάλη έρευνα της ιστοσελίδας σεξουαλικής υγείας DrEd. Διαβάστε ακόμα: Τι πραγματικά φταίει όταν μια γυναίκα δεν έχει οργασμό;

Πάνω από 2.000 άντρες και γυναίκες από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αυστρία και άλλες χώρες ερωτήθηκαν ποιο πιστεύουν ότι είναι κατά μέσο όρο το μέγεθος του αντρικού μορίου αλλά και ποιο μέγεθος θεωρούν ιδανικό.

Δείτε κάτι ακόμα: Τρίψτε κρεμμύδι, 2 φορές την ημέρα, στο κάτω μέρος του μορίου σας! Απίστευτα αποτελέσματα

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άντρες ήταν πιο «γενναιόδωροι» στις εκτιμήσεις τους από τις γυναίκες. Ενώ για τους άντρες το μέσο μέγεθος υπολογίζεται στα 14, 1 εκατοστά, για τις γυναίκες δεν ξεπερνά τα 13,8 εκατοστά, ενώ το ιδανικό φάνηκε να είναι 16,6 εκατοστά για τους άντρες και 15,8 εκατοστά για τις γυναίκες.

Παρατηρήθηκαν επίσης διαφορές ανά χώρα, με τους Αυστριακούς να αποδεικνύονται ιδιαίτερα... απαιτητικοί, αφού έθεσαν τον πήχη για το ιδανικό μέγεθος υψηλότερα από όλους, συγκεκριμένα στα 17,6 εκατοστά. Αντιθέτως, πιο ρεαλιστές ήταν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι, καθώς δήλωσαν ότι κατά μέσο όρο θεωρούν ιδανικά τα 14,2 και 14,9 εκατοστά αντίστοιχα.

Σας ενδιαφέρει: Τι πρέπει να προσέχουμε όταν κάνουμε λύπανση στο σ3ξ;

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις των αντρών σχετικά με το μέσο μέγεθος του πέους απέχουν κατά ένα εκατοστό από το μέσο μέγεθος που έχει υποδείξει μία από τις μεγαλύτερες μελέτες στο είδος της σε δείγμα 15.000 αντρών από όλο τον κόσμο. Η μελέτη είχε υποδείξει ότι κατά μέσο όρο το μέγεθος του πέους (σε στύση) φτάνει τα 13,12 εκατοστά, ενώ η εκτίμηση των αντρών στη νέα έρευνα ήταν 14,1 εκατοστά.

Όσον αφορά τις αντιλήψεις των γυναικών, το «ιδανικό» των 15,8 εκατοστών απέχει από την πραγματικότητα, ωστόσο ο εκπρόσωπος επισημαίνει ότι η διαφορά των 2,5 εκατοστών περίπου δεν επηρεάζει σημαντικά τη σεξουαλική ικανοποίηση που λαμβάνει είτε ο άντρας είτε η γυναίκα από το σεξ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share