Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάμπλουτη σε ένα βράδυ: Τα σημάδια στο χωράφι έδειξαν τα βαρέλια με τις χιλιάδες λίρες!

Απίστευτο!

11 Απριλίου 2019 15:59
Πάμπλουτη σε ένα βράδυ: Τα σημάδια στο χωράφι έδειξαν τα βαρέλια με τις χιλιάδες λίρες!

Πλέον στην Αχαΐα κυκλοφορεί μια Πάμπλουτη κυρία. Πρόκειται για μια γυναίκα, κόρη ενός ταπεινού αγρότη, η οποία έγινε Πάμπλουτη έχοντας στην κατοχή της χιλιάδες χρυσές λίρες. Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος για χρόνια μέσα σε δυο μεγάλα βαρέλια και κανείς, πλην του πατέρα της, δεν γνώριζε το παραμικρό.

Το σημερινό δημοσίευμα της Πελοποννήσου έχει προκαλέσει συζητήσεις σε ολόκληρη την Αχαΐα. Η ιστορία μοιάζει με παραμύθι.

Η γυναίκα είναι κόρη ενός απλού βιοπαλαιστή. Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι στην κατοχή της μπορεί να έρθει ένας πραγματικός θησαυρός.

Οι χρυσές λίρες που έχει πλέον στη διάθεσή της υπολογίζονται σε χιλιάδες.Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα δεν ήξερε το παραμικρό για τον θησαυρό μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ο πατέρας της αρρώστησε βαριά και λίγο πριν πεθάνει της αποκάλυψε ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο όπως της ανέφερε υπήρχαν κρυμμένα δυο μεγάλα βαρέλια με λίρες.

Η γυναίκα αρχικά δεν έδωσε σημασία. Μάλλον πίστεψε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας παραληρούσε. Όταν ο πατέρας πέθανε η γυναίκα φαίνεται αποφάσισε να ψάξει στο σημείο όπου της είχε υποδείξει ότι κρύβονται τα βαρέλια με τις λίρες και τότε διαπίστωσε ότι τα όσα τις έλεγε ο πατέρας της ήταν αληθινά και πλέον η ζωή της … γινόταν παραμυθένια.

Όπως αναφέρει η “Πελοπόννησος” οι πληροφορίες θέλουν την τυχερή και "ζάπλουτη" πλέον γυναίκα να μην έχει πει το παραμικρό σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος -αφού σε αυτήν το εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας- έτοιμη να συνεχίσει μάλλον το καλά κρυμμένο μυστικό.

Έχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.

Δείτε αν είστε ήδη πλούσιοι! - Το κέρμα των 2 ευρώ που κοστίζει 80.000!

Πραγματικά δεν είχαμε ιδέα! Ποιο είναι το κέρμα των 2 ευρώ που αν το έχεις θα σε κάνει πλούσιο; Αν το έχετε στην κατοχή σας αυτόματα έχετε και 80.000!

Φρενίτιδα για τα «μαγικά» ελληνικά νομίσματα των 2 ευρώ, του 2002, με τις δημοπρασίες στο Ebay να εκτοξεύουν την αξία τους πάνω από τα 80.000 ευρώ!Επίσης, στο Ebay μπορείτε να βρείτε και τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους Έλληνες.

Ύστερα από τη Γερμανία και την Αυστρία, στο «παιχνίδι» μπήκαν τις τελευταίες ημέρες δυναμικά και πωλητές από την Ελλάδα, που διαρκώς καταχωρίζουν δημοπρασίες, με την ελπίδα να… μοσχοπουλήσουν τα κέρματά τους.

Η πιο τρανή περίπτωση είναι η δημοπρασία που ξεκίνησε προ ημερών ένας Έλληνας, από την Αθήνα, ο οποίος ζητά το ποσό των 62.400 ευρώ για τα σπάνια -όπως θεωρούνται- νομίσματα του 2002.

Τα χαρακτηριστικά των «χρυσών» κερμάτων του 2002

Οι πωλητές επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη σειρά νομισμάτων του 2002 δεν έχει κεντραρισμένο το «2» («πατάει» στα άκρα ο αριθμός) καθώς και ότι ένα από τα αστέρια του ευρώ περιέχει το γράμμα «S».

Σε αυτά τα νομίσματα απεικονίζεται σκηνή από ψηφιδωτό που βρέθηκε στη Σπάρτη (3ος αι. μ.Χ.) και αναπαριστά την αρπαγή της Ευρώπης από τον Δία, μεταμορφωμένο σε ταύρο.

Οι κάτοχοι αυτών των νομισμάτων ισχυρίζονται ότι υπάρχουν λάθη και στα σχέδια καθώς σε κάποια λείπει ένα μάτι από τη φιγούρα, τα γράμματα δείχνουν διπλοτυπωμένα ενώ οι αριθμοί είναι ελαφρώς πιο έντονα διαγραμμένοι.

Πως ξεκίνησε η… φρενίτιδα

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Berliner Kurier στο οποίο αναφερόταν η περίπτωση μιας δημοπρασίας στο Ebay, στην οποία ο πωλητής ζητούσε το «τρελό» ποσό των 80.000 ευρώ για ένα νόμισμα των 2 ευρώ.

Η ίδια εφημερίδα σημείωνε στο ρεπορτάζ της ότι για το συγκεκριμένο νόμισμα βρέθηκε αγοραστής που προσέφερε 54.000 ευρώ!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share