Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Ποζάρει δίπλα στον σκελετό του πατέρα του για την τέχνη!

«Το έκανα αυτό για την τέχνη. Η πραγματική τέχνη δεν πρέπει να φοβάται την κοινή γνώμη»!

10 Απριλίου 2019 17:53
Αδιανόητο: Ποζάρει δίπλα στον σκελετό του πατέρα του για την τέχνη!

Ο 33χρονος Κινέζος καλλιτέχνης Siyuan Zhuji είχε χάσει τον πατέρα του από καρκίνο στο ήπαρ. Δεν έχει από αυτό πολλές αναμνήσεις αφού τον έχασε όταν ήταν μόλις τριών ετών. Ήθελε όμως να τον τιμήσει με έναν δικό του τρόπο.

Οι αμφιλεγόμενες φωτογραφίες ανέβηκαν στην ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα τέχνης «Artand» , στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Qingming» -, γνωστή ως «Ημέρα Καθαρισμού των Τάφων».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», ο Κινέζος καλλιτέχνης έκανε εκταφή λειψάνων του πατέρα του και με ό,τι είχε απομείνει, σχημάτισε έναν σκελετό, κάθισε δίπλα του και έβγαλε διάφορες πόζες.

Να σας θυμίσουμε Πώς η τέχνη επηρεάζει την υγεία μας;

Πολλοί χρήστες στα social media εξέφρασαν την οργή τους:

«Γιατί να εκτίθενται με τέτοιο τρόπο τα λείψανα του πατέρα σας; Ίσως θελήσατε να εκπληρώσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας;», λέει ένας χρήστης.

«Το έκανα αυτό για την τέχνη. Η πραγματική τέχνη δεν πρέπει να φοβάται την κοινή γνώμη», λέει ο Κινέζος καλλιτέχνης επισημαίνοντας ότι η μητέρα του δεν είχε κανένα πρόβλημα αφού υποστηρίζει πάντα τη δουλειά του


«Δεν υπάρχει ηθική! Εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες με τον πατέρα σας, χρησιμοποιήστε τις παλιές φωτογραφίες του και επεξεργαστείτε τις ψηφιακά για να τις συνδυάσετε με τις δικές σας!», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Απίστευτο! Κάνει έργα τέχνης με μία... μπατονέτα!

Μια μπατονέτα, μια οδοντόβουρτσα και το δάχτυλό του...

Αυτά είναι τα ...εργαλεία ενός καλλιτέχνη ο οποίος δημιουργεί αληθινά αριστουργήματα σε σκονισμένα παρμπρίζ αυτοκινήτων, στην πόλη Changzhou, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share